$close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Science (MSc's) in Talen in Zweden

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. Zweden (Sverige) is de grootste van de Scandinavische landen, met een bevolking van ongev… Meer informatie

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

Zweden (Sverige) is de grootste van de Scandinavische landen, met een bevolking van ongeveer 9,5 miljoen. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is verbonden met Denemarken via de brug van de Öresund (Öresundsbron). Zweden heeft een sterke traditie van een open, maar toch discreet land.

Master of Science (MSc) in Talen in Zweden

Lees Minder
Lees meer over studeren in Zweden
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Linnaeus University
Växjö, Zweden

Dit is een tweejarig programma op het tweede niveau met Engels als hoofdvak. Je kunt ervoor kiezen om je te specialiseren in taal- of letterkunde, of een combinatie hiervan.

Dit is een tweejarig programma op het tweede niveau met Engels als hoofdvak. Je kunt ervoor kiezen om je te specialiseren in taal- of letterkunde, of een combinatie hiervan. -
MSc
Voltijds
120 uur
Engels
29 aug 2022
17 jan 2022
Campus