$close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science Programma's in Systeempsychologie 2023

Sommige afgestudeerde programma's, zoals een Master of Science, hebben de neiging zich te concentreren op de wiskunde of wetenschappen. Natuurlijk kunnen sommige universiteiten dit diploma wel toekennen voor studies die zijn gedaan in de kunsten en geesteswetenschappen. Een MSc kan meestal binnen één of twee jaar worden voltooid. Wat is een MSc in Systems Psychology? Het is een graduaat st… Meer informatie

Sommige afgestudeerde programma's, zoals een Master of Science, hebben de neiging zich te concentreren op de wiskunde of wetenschappen. Natuurlijk kunnen sommige universiteiten dit diploma wel toekennen voor studies die zijn gedaan in de kunsten en geesteswetenschappen. Een MSc kan meestal binnen één of twee jaar worden voltooid.

Wat is een MSc in Systems Psychology? Het is een graduaat studieprogramma dat zich richt op theoretische en toegepaste psychologie om het menselijk gedrag en complexe systemen beter te begrijpen. De exacte studie kan variëren van school tot school. Sommige scholen vereisen bijvoorbeeld dat hun studenten kennismaken met cyberpsychologie, menselijke factoren, organisatiepsychologie, psychologie en digitale technologieën, of therapieën voor familiesystemen. Universiteiten kunnen lezingen, onderzoek, discussies en groepsprojecten combineren om een ​​leeromgeving voor de deelnemers aan te moedigen.

Het bestuderen van systeempsychologie op masterniveau kan nuttig zijn omdat het studenten vaardigheden biedt die ze nodig hebben om te slagen in het leven, terwijl ze ook competitievere sollicitanten worden. Betere communicatievaardigheden, een sterke organisatie en een technische kennis van digitale technologieën kunnen van elke student een meer gewilde professional maken.

De kosten van een MSc in Systems Psychology zijn niet hetzelfde op elke school. De locatie van de universiteit en de duur van het programma spelen een rol in het lesgeld.

Degenen met een MSc in Systems Psychology hebben een breed scala aan mogelijkheden na het afstuderen. Studenten kunnen mogelijk werk vinden bij privébedrijven of overheidsinstellingen. Sommige afgestudeerden kunnen bijvoorbeeld cyberbeveiligingsprofessionals, online marketingconsultants, videogameplay-ontwerpers, familiepsychologen, journalisten of professoren worden. Anderen kunnen besluiten om meer onderwijs te volgen door middel van een PhD. De exacte beschikbare loopbaan en studie kunnen afhankelijk zijn van eerdere werk- en opleidingservaringen.

Studenten kunnen mogelijk een MSc in Systems Psychology ontvangen aan universiteiten over de hele wereld of online. Om je aan te melden, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
AIHE Academic Institute for Higher Education GmbH
Lübeck, Duitsland

++ 1,5 jaar ++ online ++ geen aanwezigheid op de campus ++ mogelijk zonder eerste graad ++ Einde cursus – maart 2023 De inhoud en structuur van het masterprogramma ondersteune ... +

++ 1,5 jaar ++ online ++ geen aanwezigheid op de campus ++ mogelijk zonder eerste graad ++ Einde cursus – maart 2023 De inhoud en structuur van het masterprogramma ondersteunen een praktijkgericht begrip van Cyber Psychology of Online communicatie. Het programma omvat een breed scala aan onderling verbonden toepassingsgebieden van psychologie en communicatie in cyberspace, terwijl ze kritisch worden uitgedaagd. Aangezien het vakgebied relatief nieuw is, wordt het gebrek aan beleid, ethiek en best practices bespreekbaar gemaakt en stelt het de studenten in staat om recente praktijken ter discussie te stellen en oplossingen te bedenken in een toonaangevend onderwerp. Door de verscheidenheid aan modules en wetenschappelijke methoden kan elke student werken aan een individuele masterproef die persoonlijke interesses behandelt. Studenten zijn ingeschreven aan de FHWien der WKW, Oostenrijk. Ook mogelijk als tweetalige optie. -
MSc MSc
Voltijds
Deeltijd
3 semesters
Engels
01 sep 2023
15 jul 2023
Online