Filter
Masters of Science
Swaziland Mbabane Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters of Science (MSc's) in de Verenigde Mbabane in Swaziland 2019/2020

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Swaziland is de thuisbasis van een aantal universiteiten en hogescholen. Er is een breed scala aan programma's beschikbaar voor diegenen die het hoger onderwijs, met een aantal van deze scholen vooral gericht op gebieden zoals verpleging en onderwijs.

Mbabane stad heeft een bevolking net onder 100.000 mensen. Het is de 2e grootste stad in Swaziland. Het is een commercieel centrum voor de omliggende regio's. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Swaziland campus tak.

Master of Science in de Verenigde Mbabane in Swaziland

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Esami Business School

Dit programma is bedoeld om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van de Afrikaanse publieke en private ondernemingen op het gebied van projectbeheer. Beleggers en ... [+]

Structuur

Dit programma is bedoeld om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van de Afrikaanse publieke en private ondernemingen op het gebied van projectbeheer. Beleggers en managers worden steeds meer bezorgd over het gebruik van schaarse en vaak moeilijk te mobiliseren financiële middelen. Ondertussen is de vraag naar en het beheer van kwaliteitsinvesteringen in de publieke en private sector toegenomen. Deze cursus ontwikkelt een diepgaand begrip van verschillende benaderingen van ontwikkelingsplanning en economische beleidskwesties, met grondige training in technieken voor de planning, ontwerp en economische analyse van Afrikaanse ontwikkelingsprojecten en -programma's. Er is een sterke nadruk op kwesties en analytische technieken met betrekking tot keuzes in projectontwerp en kosten-batenanalyse. Milieuanalyse zal in detail worden behandeld om de noodzaak van een beter beheer van natuurlijke hulpbronnen te weerspiegelen.... [-]

Swaziland Mbabane
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands