MASTERSTUDIES

MSc Programma's in Stedelijke Ontwikkeling in België

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Stedelijke ontwikkeling verwijst naar de economische, sociale en milieu-aspecten in verband met de rol van het stedenbouwkundig ontwerp. De gemeenschappelijke ruimtes van de studie worden de planning en stedelijke ontwikkeling, geschiedenis en theorie van de stedelijke ontwikkeling en stedelijk landschap en erfgoed.

België biedt een marktgerichte hoger niveau onderwijs dat is gebaseerd op vaardigheden en innovatie. Het land 's instellingen voor hoger onderwijs bieden een interactieve tegelijkertijd research georiënteerde universitaire opleiding vóór de toetreding tot de arbeidsmarkt.

MSc Opleiding in Stedelijke Ontwikkeling in België

2 Resultaten in Stedelijke Ontwikkeling, België Filter

Master of Science in Urban Studies

Vrije Universiteit Brussel
MSc
21 sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De Master in Urban Studies is een 120 ECTS-programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door de Vrije Universiteit Brussel ( VUB ) en de Université libre de Bruxelles (ULB). Met ...

Lees meer

Master of Human Settlements (Leuven)

KU Leuven
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De Master in Human Settlements behandelt snelle verstedelijking in de derde wereld en hedendaagse stedelijke transformaties in het kader van duurzame ontwikkeling. Het program ...

Lees meer