$close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science in Spaans 2022

Na het behalen van een bachelordiploma besluiten veel studenten om een ​​Master of Science te volgen. Het doel van deze cursus is om dieper in te gaan op een specifiek onderwerp. Over het algemeen voltooien studenten een masterdiploma in één of twee jaar, hoewel afstuderen soms langer duurt. Studenten overwegen post-baccalaureaat cursussen vaak vragen, wat is een MSc in het Spaans? Dit pro… Meer informatie

Na het behalen van een bachelordiploma besluiten veel studenten om een ​​Master of Science te volgen. Het doel van deze cursus is om dieper in te gaan op een specifiek onderwerp. Over het algemeen voltooien studenten een masterdiploma in één of twee jaar, hoewel afstuderen soms langer duurt.

Studenten overwegen post-baccalaureaat cursussen vaak vragen, wat is een MSc in het Spaans? Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om de Spaanse taal, cultuur, geschiedenis en maatschappij verder te verkennen. Studenten kiezen vaak op welke gebieden ze willen studeren, door een multidisciplinaire benadering van hun studie samen te stellen. Degenen die ervoor kiezen om taalkunde te studeren, leren vaak de geschiedenis van de Spaanse taal, hoe ze het moeten onderwijzen en hoe ze het gebruik van syntaxis kunnen corrigeren. Studenten die culturele graden nastreven, verkennen overheids-, economische en sociale systemen uit Latijns-Amerika en het Iberisch schiereiland.

Afgestudeerde studenten die een Master of Science in het Spaans volgen, leren een verscheidenheid aan vaardigheden. Niet alleen ontwikkelen studenten typisch het vermogen om vloeiend Spaans te spreken, ze leren kritisch te denken en ideeën te organiseren. Deze belangrijke vaardigheden moeten de studenten helpen tijdens hun persoonlijk leven en hun professionele carrière, waardoor ze gemakkelijker kunnen communiceren en denken.

De totale kosten voor het behalen van een MSc in het Spaans variëren afhankelijk van de instelling, de duur van het programma, het studieland en andere factoren. Geïnteresseerde studenten moeten de school en het programma grondig bestuderen om alle bijbehorende kosten beter te begrijpen.

Afgestudeerden van een Master of Science in het Spaans programma zijn vaak goed geschikt voor een verscheidenheid aan banen. Doorgaans volgen ze carrières in het onderwijs, werken ze aan het onderwijzen van andere studenten over het Spaans als leraren in het voortgezet onderwijs of universiteitsprofessoren. Andere afgestudeerden werken in de regering en volgen posities als diplomaten, ambassadeurs, assistenten en consuls. Sommige met een MSc in het Spaans werken in het internationale bedrijfsleven als salesmanagers, contractonderhandelaars of vertegenwoordigers van internationale handel. Met een solide basis in de Spaanse taal en cultuur, zijn afgestudeerden meestal competitief op de wereldmarkt.

Studenten volgen Master of Science in Spaanse cursussen in klaslokalen over de hele wereld. Naast het volgen van credit in een conventioneel klaslokaal, neemt een toenemend aantal studenten online lessen. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
Washington, Verenigde Staten

Het afgestudeerde programma in het Spaans biedt studieprogramma's die leiden tot de MS in het Spaans. Kandidaten van een of andere graad kunnen een programma kiezen met de nad ... +

Het afgestudeerde programma in het Spaans biedt studieprogramma's die leiden tot de MS in het Spaans. Kandidaten van een of andere graad kunnen een programma kiezen met de nadruk op de Spaanse literatuur en de culturele studies of de Spaanse taalkunde. -
MSc
Voltijds
Engels
Campus