MASTERSTUDIES

Master of Science Opleidingen in Software-engineering in Roemenië

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Software engineering is een academische veld dat studenten hoe te ontwikkelen, maken en onderhouden computerprogramma's leert. Het werk van software engineers kan worden gevonden in computerprogramma's, mobiele telefoons, digitale video games, en computer-geanimeerde films.

Roemeense universitaire diploma's zeer gewaardeerd en erkend in Europa en daarbuiten, laagste collegegeld en de kosten voor levensonderhoud in Europa. De Roemenen hebben een oude en rijke geschiedenis, met name in de hoofdstad Boekarest met zijn 2 miljoen inwoners. Internationale studenten bereid zijn om te studeren in Roemenië kan zowel van toepassing op het ministerie van Onderwijs en Onderzoek of de gekozen Roemeense universiteit, met het oog op de Letter of Acceptance ontvangen.

MSc in Software-engineering in Roemenië

1 Resultaten in Software-engineering, Roemenië Filter

MSc in Software Engineering

University Politehnica of Bucharest
MSc
sep 2020
<
2 jaren
Engels
Campus

Software Engineering, als de technologische tak van de informatica, stelt principes en technische methoden vast die moeten worden gebruikt om dergelijke softwareproducten te p ...

Lees meer