MASTERSTUDIES

Master of Science Programma's in Software-engineering in Polen

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Software engineering verwijst naar de toepassing van technische methoden en technieken voor het programmeren van computers en software creatie. Software engineering studenten vaak leren over disciplines zoals informatica en wiskunde om hen te helpen op maat gemaakte software systemen voor bedrijven of grote bedrijven te creëren.

Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

Master of Science (MSc) in Software-engineering in Polen

1 Resultaten in Software-engineering, Polen Filter

MSc in Computing: Software Engineering

Poznan University of Technology
MSc
28 feb 2021
<
Voltijd
<
3 semesters
30 nov 2020
Engels
Campus

Het doel van Software Engineering als discipline is het leveren van oplossingen die kunnen worden gebruikt om de problemen in verband met softwareontwikkeling te verzachten do ...

Lees meer