MSc Opleiding in Sociologie

Top 40 Masters of Science (MSc's) in Sociologie 2018

Sociologie

Voor degenen die zijn gefascineerd door de studie van de interactie van mensen met elkaar en hun omgeving, kan een Master of Science in de sociologie van de perfecte pasvorm. Dit graduaat biedt studenten de kennis die nodig is voor het ontwikkelen en gebruiken van gegevens ontdekt door sociologisch veldwerk. Deze vaardigheid set is in de hoge vraag in een verscheidenheid van instellingen, met inbegrip van sociale diensten, academici, en de particuliere sector.

Wat is een Master of Science in de sociologie? Dit is een graad die een academische en praktische kennis van de wetenschappelijke studie van sociaal gedrag biedt. Het kan onder meer het empirisch onderzoek en de analyse van sociale afkomst, organisatie, ontwikkeling en instellingen. Traditioneel is dit veld van onderzoek heeft zich gericht op sociale klasse, sociale mobiliteit, religie, recht, seksualiteit, sociale stratificatie en afwijkend gedrag.Afhankelijk van het programma kunnen studenten behalen van deze opleiding in staat zijn om hun studie uit te breiden buiten deze conventionele velden.

Degenen die een MSc in de sociologie te streven zal komen van de ervaring met een waardevolle kennis set. Niet alleen zullen zij hebben een uitgebreide kennis van sociologische theorieën, zullen ze ook in staat zijn strenge wetenschappelijke onderzoek en analyse. Deze vaardigheden maken mensen die dit diploma hebben sterk concurrerende werkgevers.

Educatieve uitgaven die verband houden met deze mate zal afhangen van het land van de school, het collegegeld, de lengte van de tijd voor afstuderen, en andere factoren. Geïnteresseerde studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met hun gekozen instellingen voor specifieke informatie over de kosten.

Een Master of Science in de sociologie schenkt niet alleen een goed begrip van de onderliggende theorieën van het veld, maar ook het vermogen om te begrijpen, te analyseren en te synthetiseren ingewikkelde data. Vanwege dit, mensen die dit graduaat houden genieten van een breed scala aan carrière mogelijkheden, waaronder de taken die in de academische en zakelijke onderzoek, maatschappelijke dienstverlening, onderwijs, reclame, en human resources.

Voor degenen die graag een MSc in de sociologie na te streven, maar zijn bezorgd over de beperkte tijd van het volgen van lessen, kan online cursussen een uitstekende optie zijn. Veel hogescholen en universiteiten bieden nu graduate programma's via het internet, die zijn zeer geschikt voor studenten die flexibiliteit nodig hebben in hun roosters. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Ms In De Sociologie Met Een Nadruk Op Het Onderwijs

Grand Canyon University
Campus of Online Voltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale +3 more

De Master of Science in de sociologie van de Grand Canyon University met een nadruk op het onderwijs bereidt studenten voor om in de 2-jarige of 4-jarige instelling voor zowel de basis- als de online modaliteiten voorgraadse cursussen aan te gaan. [+]

Grand Canyon University Master of Science in de sociologie met een nadruk op het onderwijs Bereidt studenten voor om in de 2-jarige of 4-jarige instelling voorgraadse cursussen te leren in zowel grond- als online-modaliteiten.

Balancerende sociologische inhoud met pedagogiek en klaslokaaltechnieken biedt dit unieke programma een weg om geavanceerde training op het gebied van de sociologie te behalen en tegemoet te komen aan de eisen voor voortdurende professionele ontwikkeling. Afgestudeerden van dit programma kunnen voldoen aan de afgestudeerde opleidingskenmerken die nodig zijn voor onderwijskansen op post-secundair niveau.

Min. Onderwijs

Bachelordiploma

[-]

Msc Sociaal Wetenschappelijk Onderzoek (management En Business Studies)

Nottingham University Business School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Door middel van brede opleiding in sociaal wetenschappelijk onderzoek zal deze cursus u uitgerust met de vaardigheden om een ​​succesvolle onderzoeksloopbaan te beheren en op een aantal manieren bijdragen aan de bredere maatschappij. [+]

Overzicht

Door middel van brede opleiding in sociaal wetenschappelijk onderzoek zal deze cursus u uitgerust met de vaardigheden om een ​​succesvolle onderzoeksloopbaan te beheren en op een aantal manieren bijdragen aan de bredere maatschappij.

U ontwikkelt de volgende vaardigheden en zal ze ook kunnen toepassen op praktische onderzoekskonteksten:

Begrip van de principes van onderzoeksontwerp en -strategie, met inbegrip van een inzicht in het formuleren van onderzoeksvragen voor empirisch onderzoek Waardering van alternatieve benaderingen voor onderzoek Begrip van een breed scala van onderzoeksmethoden (inclusief kwantitatieve, kwalitatieve en gemengde methodes) en het gebruik van passende software voor hun toepassing Geavanceerde onderzoeksvaardigheden en technieken die relevant zijn voor uw vakgebied Onderzoeksmanagementtechnieken, met inbegrip van data management, en het uitvoeren en verspreiden van onderzoek op een manier die in overeenstemming is met zowel de professionele praktijk als de normale principes van onderzoeksetiek Begrip van de betekenis van alternatieve epistemologische posities die de context bieden voor theorieconstructie, onderzoeksontwerp en de selectie van geschikte analytische technieken Vaste aarding in de basis van de waarschijnlijkheid en een kritisch begrip van de wetenschappelijke methode en de aard van de reflexiviteit Toepassing van goede ethische praktijken in het gehele onderzoeksproces ... [-]

Msc In De Sociologie

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Rotterdam

Ontdek hoe steden worden steeds nieuwe knooppunten in een wereld die voorheen gedomineerd door natiestaten, analyseren hoe de nationale regeringen te beheren diversiteit en ongelijkheid, leren over de wijze waarop de nieuwe technologieën invloed werk en de organisatie, inzicht te krijgen in het indrukken van politieke onvrede en de oorzaken en de gevolgen van de politieke fragmentatie. [+]

sociologie

Master of Science (MSc) in de sociologie

Ontdek hoe steden worden steeds nieuwe knooppunten in een wereld die voorheen gedomineerd door natiestaten, analyseren hoe de nationale regeringen te beheren diversiteit en ongelijkheid, leren over de wijze waarop de nieuwe technologieën invloed werk en de organisatie, inzicht te krijgen in het indrukken van politieke onvrede en de oorzaken en de gevolgen van de politieke fragmentatie.

Je leert om de bovenstaande vragen te beantwoorden met behulp van de nieuwste inzichten van zowel theorie en onderzoek, verzorgd door toegewijde professoren die in de top van hun vakgebied. Het is niet alleen een cutting edge programma: Erasmus Universiteit Rotterdam is een hoog aangeschreven universiteit in een diverse en bruisende stad - de ideale setting voor het verwerven van inzicht in de hedendaagse samenleving.... [-]


Duurzaamheid Msc En Sociale Innovatie

HEC Paris School of Management
Campus Voltijd 10 maanden September 2018 Frankrijk Parijs

HEC Paris MSc Duurzaamheid & Social Innovation is een exclusief programma is ontworpen voor hoge potentiële studenten streven naar invloedrijke change-makers worden en bouwen meer duurzame bedrijfsmodellen in de economieën van vandaag. Studenten worden gegeven door experts in hun gebied van management, van wie de meesten zijn lid van het Centrum voor Onderzoek van de Maatschappij en organisatie binnen HEC ... [+]

HEC Paris MSc Sustainability & Social Innovation is een exclusief programma ontworpen voor high-potential studenten die invloedrijke changemakers willen worden en meer duurzame bedrijfsmodellen willen bouwen in de huidige economieën.

Kandidaten moeten beschikken over een bachelor diploma in aanmerking te komen toe te passen (NB: ze kunnen toepassen in hetzelfde jaar hun diploma te behalen).

Meer informatie en online toepassing: HEC Paris MSc Sustainability and Social Innovation

Type master: MSc

Studie Mode: Full-time

Startdatum: September

Duur: 10 maanden

Jaarlijks collegegeld (2018-2019): € 23.350

Locatie: Parijs

[-]

Msc In De Sociologie: Sociale Netwerken In Een Duurzame Samenleving

University of Groningen
Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Groningen

Sociale netwerken - onze web van persoonlijke relaties in vriendschappen, communicatie, online interacties, trust of vijandschap - spelen een cruciale rol bij het bevorderen van een duurzame samenleving. [+]

Netwerken kunnen sleutel tot gemeenschappen, organisaties en politieke entiteiten bij elkaar te houden, maar ze kunnen ook een belangrijke bron van conflict, inefficiëntie en verval.

Dit unieke programma leert en toepast state-of-the-art theorieën en methoden om u in staat om beter te begrijpen hoe de inhoud, structuur en dynamiek van sociale netwerken invloed hebben op de samenleving in een breed scala van domeinen. De gebieden aangepakt weerspiegelen belangrijkste gebieden van het personeel van de onderzoeksexpertise: samenwerking in de zorg, de gezamenlijke productie in bedrijven, integratie van etnische minderheden, de overgang naar hernieuwbare energiebronnen, pesten onder jongeren, en gezond ouder worden. Je leert theorieën met betrekking tot instellingen en menselijk gedrag op sociale netwerken toe te passen, je zal gebruiken cutting-edge tools en methoden om kwantitatieve en kwalitatieve netwerk gegevens te verzamelen en te analyseren, en dan zul je deze kennis toe te passen, zodat u kunt analyseren en beleid te verbeteren en interventies. ... [-]


Msc In De Toegepaste Sociaal Onderzoek (sociale Statistieken En Sociaal Onderzoek)

University of Stirling
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Stirling +1 more

Deze cursus biedt een inzicht in sociaal onderzoek, met bijzondere aandacht voor sociale statistieken en kwantitatieve methoden. De cursus omvat oriëntatie materiaal op sociale onderzoeksmethoden als geheel, en gedetailleerde training op een breed scala van statistische methoden, met geavanceerde modules op databeheer en opkomende prioritaire onderzoeksgebieden, zoals big data en sociale netwerkanalyse. [+]

Deze cursus biedt een inzicht in sociaal onderzoek, met bijzondere aandacht voor sociale statistieken en kwantitatieve methoden. De cursus omvat oriëntatie materiaal op sociale onderzoeksmethoden als geheel, en gedetailleerde training op een breed scala van statistische methoden, met geavanceerde modules op databeheer en opkomende prioritaire onderzoeksgebieden, zoals big data en sociale netwerkanalyse.

Onderwijs behandelt de theorie achter de methoden en het praktische werk in het gebruik van datasets en analyseren ze met statistische software. Studenten zullen een verscheidenheid van goed verhandelbare vaardigheden te verwerven op het gebied van sociaal-wetenschappelijk onderzoek en sociale statistieken.... [-]


Mssc Computational Social Science

Linköping University
Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Zweden Linköping

Tijdens je eerste jaar krijg je perspectieven op de filosofie van de sociale wetenschappen, primers in de wetenschap van menselijke besluitvorming, en kaders voor het aansluiten van individueel gedrag op uitkomsten in sociale systemen. U leert ook gevorderde berekeningsmethoden toepassen ... [+]

Hoe verspreiden ideeën? Hoe worden steden gescheiden? Het programma bereidt u voor om complexe gegevens en geavanceerde computergereedschappen aan te pakken om deze en andere belangrijke sociale vragen aan te pakken.

Statistische en berekeningsmethoden gebruiken om de maatschappij en het menselijk gedrag te begrijpen

De toenemende integratie van technologie in ons leven heeft ongekende volumes gegevens op het dagelijks sociaal gedrag gecreëerd. Troeven van gedetailleerde sociale gegevens in verband met keuzes, affiliaties, voorkeuren en interesses worden nu digitaal gearchiveerd door internetproviders, mediabedrijven, andere particuliere bedrijven en overheden. Nieuwe berekeningsbenaderingen op basis van machine learning, agent-based modellering, natuurlijke taalverwerking en netwerkwetenschappen hebben het mogelijk gemaakt deze gegevens te analyseren op een manier die eerder ondenkbaar was.... [-]


Master In De Sociologie (msc)

Tilburg University
Campus Voltijd 1 - 2 jaar August 2018 Nederlanden Tilburg

De masteropleiding in de sociologie biedt verschillende opties voor studenten die geïnteresseerd zijn in het vakgebied van de sociologie en willen nieuwe kennis en vaardigheden te verwerven. De Master opties zijn: • de Master in de sociologie (1 jaar) • De Extended Master in de sociologie, waaronder een stage (1,5 jaar) • Double Degree in de sociologie en Population Studies (1,5 jaar) • Double Degree Programma Tilburg & Trento (2 jaar) [+]

Master in de sociologie (MSc)

De Master in de sociologie is een eenjarige, Engels onderwezen programma met 60 ECTS-studiepunten. Het programma richt zich op de analyse van de problematiek van de sociale cohesie. Het maakt dus vergelijken individuen en landen.

Vragen behandeld zijn onder meer:

Wat zijn de houding van mensen over de rechten van het welzijn van minderheidsgroepen in de samenleving, zoals immigranten, en welke factoren deze houdingen kan verklaren? Heeft een land socialezekerheidsstelsel effect solidariteit met zijn medeburgers? Hebben mensen steeds meer individueel gedragen en heeft het bestaan ​​van en de betrokkenheid bij sociale media dit compenseren? Hoe kunnen we verklaren de groei van het politieke cynisme? Welke sociale groepen zijn meer betrokken bij criminaliteit? Zijn bepaalde sociale groepen meer betrokken bij criminaliteit dan anderen? ... [-]

MSc Globalisering En Ontwikkeling

SOAS University of London
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Dit programma is bedoeld voor diegenen die willen wereldwijde processen en ontwikkeling, te begrijpen en voor diegenen die willen werken, of te analyseren, ontwikkeling gerelateerde taken en problemen. Het is ook zeer relevant voor iedereen die werkt, of voornemens zijn om te werken, in de ontwikkeling van belangenbehartiging, beleidsontwikkeling en globale analyse beleidsontwikkeling, in de NGO-sector, overheidsinstellingen en internationale ontwikkelingsorganisaties. [+]

MSc Globalisering en Ontwikkeling

Duur: Een kalenderjaar (voltijds) of twee jaar (deeltijd, alleen op dag) Wij raden aan dat deeltijdstudenten tussen twee en een half en drie dagen vrij in de week hebben om hun opleiding te volgen.

Minimum toelatingsvereisten : Minimaal hoger niveau van de tweede klas in een relevant veld, hoewel ook relevante werkervaring in aanmerking wordt genomen.

Aanvang van het programma: alleen in september

Wie is dit programma voor?

Dit programma is bedoeld voor diegenen die willen wereldwijde processen en ontwikkeling, te begrijpen en voor diegenen die willen werken, of te analyseren, ontwikkeling gerelateerde taken en problemen. Het is ook zeer relevant voor iedereen die werkt, of voornemens zijn om te werken, in de ontwikkeling van belangenbehartiging, beleidsontwikkeling en globale analyse beleidsontwikkeling, in de NGO-sector, overheidsinstellingen en internationale ontwikkelingsorganisaties.... [-]


MSc in Behavioural Science (research)

Radboud University
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

[+]

Cambridge Certificate of Advanced English (CAE) of Certificate of Proficiency in English (CPE) met een C of hoger cijfer

[-]

Master In De Sociale, Gezondheids- En Organisatiepsychologie

Utrecht University
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Utrecht

Project X-feesten georganiseerd via Facebook. Ongezonde eetgewoonten. Pesterijen op het werk. Hoewel een breed scala van onderwerpen, dezelfde regel geldt voor alle van hen: het gaat om de manier waarop mensen elkaar beïnvloeden gedrag. In deze master, bestudeer je menselijk gedrag en gedragsverandering in een sociale, gezondheids-, of organisatorische context. [+]

"Doe het gewoon!" Met behulp van reclamecampagnes proberen bedrijven hun producten te verkopen. Wat werkt en wat niet? Project-X partijen georganiseerd via Facebook. Ongezonde eetgewoonten. Pesterijen op het werk. Hoewel een breed scala van onderwerpen, dezelfde regel geldt voor alle van hen: het gaat om de manier waarop mensen elkaar beïnvloeden gedrag. In deze master, bestudeer je menselijk gedrag en gedragsverandering in een sociale, gezondheids-, of organisatorische context.

Tracks

Tijdens deze masteropleiding, zal u kiezen uit de volgende drie tracks:

Social Influence: over de maatschappelijke invloed van gedrag en attitudeverandering Health Promotion: over het verbeteren van gezondheidsgerelateerd gedrag Arbeid en Organisatie: over het functioneren en het welzijn van individuen en teams in organisaties ... [-]

Cybercrime En Digitale Onderzoek Msc

Middlesex University London
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Groot-Brittannië (UK) Online +2 more

Deze master's degree is ontworpen om studenten te voorzien van een inzicht in de criminologische, juridische en onderzoek context van cybercrime. Bovendien leidt studenten met een goed begrip van computers vaardigheden en capaciteiten die zullen helpen om te reageren op online bedreigingen van persoonlijke informatie en organisatorische omgevingen. [+]

Waarom studeren MSc Cybercrime en Digitale Investigation aan de Middlesex University?

Dit maakt het de ideale postdoctorale kwalificatie voor professionals op zoek naar een specialist rol in een gemeenschap of ondersteunende dienst milieu, zoals diensten voor slachtofferhulp, de politie, kinderbescherming, overtreder diensten, alsmede zakelijke omgevingen waar er behoefte is om te voorkomen en te reageren op cybercrime en vraagstukken met betrekking tot online veiligheid.

Middlesex is de thuisbasis van enkele van de meest vooraanstaande autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk over cybercriminaliteit en de veiligheid van cyber. Onder hen zijn de programma Leader Dr Elena Martellozzo, die momenteel co-leiden van een project over het gebruik van online pornografie gefinancierd door de NSPCC en de OCC en heeft onlangs samengewerkt met de Metropolitan Police om de prestaties van internet onderzoekers vooraf door het begrip van kinderen en zedendelinquenten 'online activiteiten, en hoogleraar Criminologie Julia Davidson, die co-regisseerde de eerste Europese studie verkennen van internet overtreders' grooming praktijken namens de Europese Commissie Safer internet Programme.... [-]


MSc In Sociologie: Sociale Problemen En Sociaal Beleid

University of Amsterdam
Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Nederlanden Amsterdam

Sociale problemen en sociaal beleid biedt studenten een inzicht in de manier waarop de sociale problemen worden gedefinieerd en aangepakt binnen de hedendaagse welvaartsstaten, het analyseren van de rollen toegeschreven aan burgers, professionals en andere belanghebbenden binnen deze processen. Het beschouwt de recente geschiedenissen van verschillende beleidsbenaderingen en plaatst deze in een vergelijkende Europese context. [+]

Sociale problemen en sociaal beleid biedt studenten inzicht in de manier waarop sociale problemen worden gedefinieerd en aangepakt binnen de hedendaagse verzorgingsstaten, waarbij de rollen worden geanalyseerd die aan burgers, professionals en andere belanghebbenden in deze processen worden toegeschreven. Het beschouwt de recente geschiedenissen van verschillende beleidsbenaderingen en plaatst deze in een vergelijkende Europese context.

Sociale problemen en sociaal beleid combineert een brede basis van sociologische theorieën en methoden van onderzoeksmethoden met een meer specifieke focus op de constructie van sociale problemen en pogingen van beleidsmakers om deze op te lossen. De verschillende componenten van het programma combineren om je vaardigheden te verbeteren in het toepassen van sociale theorieën om hedendaagse sociale kwesties te deconstrueren vanuit een reeks van kritische perspectieven.... [-]


MSc in Sociology of Law

Lund University
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Zweden Lund

[+]

De universiteit is gevestigd in Lund - een charmante en compacte universiteitsstad in het zuiden van Zweden, op slechts 35 minuten van Kopenhagen.

[-]

Masteropleiding In De Mondiale En Transnationale Sociologie, M.soc.sc.

University of Tampere
Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Tampere

ANALYSE beleid. Begrijp verandering. Master in de wereld. Hoogwaardig onderzoek naar het beleid en culturele complexiteit van de globalisering. [+]

Toepassen tussen 1 december 2017 en 17 januari 2018

Graad: Meester der Sociale Wetenschappen Duur: 2 jaar Omvang: 120 ECTS Startdatum: augustus 2018 Collegegeld voor niet-EU / EER-studenten: 10 000 € / jaar

Lees meer over beurzen Masteropleiding in Global and Transnational Sociology (GTS) is een kwalitatief hoogstaand, internationaal gekoppeld programma dat met name geschikt is voor studenten met een loopbaan in sociaal onderzoek, beleidsanalyse en -consultatie, culturele analyse, media, internationale organisaties en internationale ontwikkeling. Een uniek aanbod in Finland, het programma integreert met onderzoek van wereldklasse dat wordt uitgevoerd aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit van Tampere, en met andere postdoctorale graden in het baanbrekende kaderprogramma van de faculteit over Global Society. GTS-programma biedt studenten de basis voor het begrijpen van de globalisering en transnationale verbindingen in de hedendaagse wereld. Nationaal beleid en culturen steeds meer en uiteraard verband houden met gebeurtenissen en krachten buiten de landsgrenzen. Beleid, culturele trends en organisaties zijn nu nauw en breed onderling verbonden over de hele wereld. Een kritisch inzicht in deze patronen en verbanden is het primaire doel van het programma. Die een scala van theoretische opleiding, en zich te concentreren op sociologisch neo-institutionalisme, zal het GTS-programma de studenten te voorzien van een toolkit om de sociale, politieke en culturele krachten het vormgeven van onze globale wereld te analyseren. Studenten zullen perspectieven leren op het begrijpen van de hedendaagse wereld, zullen waarderen hoe het nationale beleid worden gemaakt, zal de transnationale connectiviteit uit te pakken in de hedendaagse media,... [-]