Filter
Masters of Science
Qatar Doha Doha Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top MSc's in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Doha Qatar

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Cursussen in de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor om deel te nemen aan de menselijke samenleving. Door middel van cursussen zoals economie, politieke wetenschap, antropologie, sociologie, geschiedenis en psychologie kunnen studenten beter inzicht krijgen in hoe de wereld om hen heen werkt.

Qatar, is een soevereine Arabische staat, gelegen in West-Azië, het bezetten van de kleine schiereiland Qatar aan de noordoostelijke kust van het veel grotere Arabische schiereiland. Onderwijs City is een vrij nieuwe onderneming in Doha gefinancierd door de overheid van Qatar door de Qatar Foundation. Het is de thuisbasis van Qatar Academy, het Learning Centre, het Academisch Bridge Program (vergelijkbaar met een college prep school), alsook tak campus van Texas A & M University (Engineering).

Omdat de hoofdstad van Qatar, Doha is ook de grootste stad met een bevolking van ongeveer 1 miljoen mensen. De stad heeft 8 universiteiten en meer dan 15 scholen. Het is de thuisbasis van het museum van islamitische kunst.

Top Master of Science in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Doha in Quatar

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Doha

Andere opties binnen dit vakgebied:
Doha Institute for Graduate Studies

De MSc in conflicthantering en humanitaire actie (CMHA) is een tweejarige masteropleiding die studenten de mogelijkheid biedt zich bezig te houden met een breed scala van ... [+]

De MSc in conflicthantering en humanitaire actie (CMHA) is een tweejarige masteropleiding die studenten de mogelijkheid biedt zich bezig te houden met een breed scala van onderwerpen, waaronder: conflictbeheer en conflictoplossing, conflicttransformatie, humanitaire hulp, onderhandeling, bemiddeling, staatsopbouw en reconstructietheorieën en -praktijken vanuit zowel regionaal als internationaal perspectief.

Naast het DI academisch personeel, zullen studenten de gelegenheid hebben om in contact te treden met een aantal vooraanstaande geleerden, beleidsmakers en beoefenaars uit de humanitaire wereld. Verder combineert de cursus theorie en praktijk in zijn structuur, die een excursie, in-class lezingen en seminars, en een inhoudelijke stage omvat.... [-]

Qatar Doha
September 2019
Engels,Arabisch
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands