close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science Programma's in Sensorische wetenschappen 2021

Persoonlijke en academische doelen halen kan mogelijk zijn bij het volgen van een Master of Science (MSc) diploma. Voor studenten die hun eerdere studies willen uitbreiden, kan een MSc de nodige cursussen aanbieden om een ​​heldere en veelbelovende toekomstige carrière te verzekeren. Wat is een MSc in Sensory Science? Dit vakgebied richt zich op het vergroten van het bewustzijn door te best… Meer informatie

Persoonlijke en academische doelen halen kan mogelijk zijn bij het volgen van een Master of Science (MSc) diploma. Voor studenten die hun eerdere studies willen uitbreiden, kan een MSc de nodige cursussen aanbieden om een ​​heldere en veelbelovende toekomstige carrière te verzekeren.

Wat is een MSc in Sensory Science? Dit vakgebied richt zich op het vergroten van het bewustzijn door te bestuderen hoe men sensorische informatie interpreteert die samenhangt met voedselconsumptie. Cursussen omvatten meestal studies met betrekking tot voedselproductie en -technologie, evenals het verstrekken van informatie over voeding en gezondheid. Studenten zullen ook leren om zintuiglijke theorieën toe te passen op gebieden van voedselcreatie en ontwerp, naast psychologische aspecten zoals eetgedrag en hoe de zintuigen iemands voorkeur beïnvloeden voor het voedsel dat ze consumeren.

Er zijn veel voordelen aan het afstuderen met een graad in sensorische wetenschap. Studenten kunnen hun nieuw verworven vaardigheden toepassen op veel verschillende gebieden van de voedingsindustrie. Degenen die geïnteresseerd zijn in de marketingaspecten van voedselcreatie, zullen deze onderzoeken ook nuttig vinden, omdat ze een dieper inzicht bieden in de aantrekkelijkheid van bepaalde voedingsmiddelen en producten.

De kosten voor het behalen van een Master in Sensory Science kunnen variëren van school tot school. Men moet uitgebreid onderzoek doen om vast te stellen of een potentieel programma goed aansluit op uw financiële vooruitzichten. Dit zal helpen bepalen of een instelling geschikt voor u is.

Degenen met een master in Sensory Science zoeken vaak posities in de voedselproductie-industrie. Zulke posities kunnen variëren van marketingactiviteiten tot de wetenschappelijke aspecten van voedselcreatie. Andere afgestudeerden kunnen rollen zoeken bij onderzoeksfaciliteiten of in overheidsorganisaties die werken aan het verhogen van de voedselproductie over de hele wereld. Studenten kunnen ook hun begrip van voedselcreatie en hoe het zich verhoudt tot sensorische informatie door middel van het nastreven van PhD-programma's.

In het geval dat het bijwonen van lessen op de campus lastig blijkt te zijn, kunnen online-leerportals als een ideaal alternatief dienen. Dit geldt vooral voor werkende professionals die hun huidige opleiding willen uitbreiden, of mensen die in afgelegen gebieden wonen met minimale toegang tot kwaliteitsonderwijs. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Karlsruhe University of Applied Sciences
Karlsruhe, Duitsland

Aangezien huidige en toekomstige sensorsystemen slim moeten zijn, moet het programma een breed scala aan onderwerpen behandelen, zoals fysieke, optische en chemische sensoren ... +

Aangezien huidige en toekomstige sensorsystemen slim moeten zijn, moet het programma een breed scala aan onderwerpen behandelen, zoals fysieke, optische en chemische sensoren en hun toepassingen, evenals besturing, bussystemen, programmeren, microcontrollers, patroonherkenning en signaalverwerking . De nadruk ligt zowel op een theoretische natuurwetenschappelijke achtergrond als op technologieën. -
MSc
Voltijds
4 semesters
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op