$close

Filters

Resultaten weergeven

2 Master of Science Opleidingen in School Counseling 2022

Degenen die hun bachelordiploma hebben afgerond, kunnen ervoor kiezen hun opleiding voort te zetten en een MSc, een Master of Science-graad, te volgen. Deze postgraduaatsopleiding is bedoeld om vooruitstrevende studenten te helpen meer over hun vakgebied te leren om een ​​stevige basis voor hun huidige of toekomstige carrière te bouwen. Wat is een MSc in School Counseling? Deze opleiding be… Meer informatie

Degenen die hun bachelordiploma hebben afgerond, kunnen ervoor kiezen hun opleiding voort te zetten en een MSc, een Master of Science-graad, te volgen. Deze postgraduaatsopleiding is bedoeld om vooruitstrevende studenten te helpen meer over hun vakgebied te leren om een ​​stevige basis voor hun huidige of toekomstige carrière te bouwen.

Wat is een MSc in School Counseling? Deze opleiding bereidt afgestudeerde studenten voor op de rol van schoolbegeleider door hen de middelen en vaardigheden te geven die nodig zijn om counselingplannen en -procedures in een schoolomgeving op te stellen en te implementeren. Studenten kunnen zich richten op het opbouwen van leiderschapsvaardigheden, communiceren en samenwerken met anderen om een ​​veilige, effectieve counselingomgeving te creëren en basale psychologische principes te leren die nodig zijn voor het werk. Deelnemers aan het programma moeten misschien ook een universitair diploma behalen in sommige landen.

De drie belangrijkste vaardigheden die studenten tijdens dit deel van hun opleiding kunnen ontwikkelen, zijn onder meer leiderschap, effectieve communicatie en het vermogen om een ​​vastgesteld leerplan te volgen. Deze vaardigheden kunnen ook de studenten in hun persoonlijke leven ten goede komen door te helpen bij het opbouwen van zinvolle relaties en het bevorderen van een betere organisatie.

De prijs voor het behalen van een MSc in School Counseling verandert niet alleen tussen landen en scholen, maar kan ook verschuiven op basis van het feit of studenten al een onderwijslicentie hebben. Dit is iets wat studenten moeten onderzoeken voordat ze een school selecteren om bij te wonen.

Welke carrièremogelijkheden zijn er voor afgestudeerden die erin slagen hun MSc op dit gebied te behalen? Natuurlijk is de schoolbegeleider een leidende functie voor diegenen met deze graad, maar studenten zijn misschien opgelucht dat er ook andere carrièremogelijkheden zijn. Sommige andere afgestudeerden in de arbeidsmarktkansen kunnen mogelijk gebruikmaken van een verslavingsdeskundige, een mentor voor geestelijke gezondheidszorg, een schoolbeheerder of een lid van verschillende prominente teams zonder winstoogmerk.

Of studenten nu een volle agenda hebben of van plan zijn om full-time te gaan lesgeven, er zijn online, lokale en internationale cursussen die een perfecte match bieden voor de behoeften van elke student. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
Mercy College
Dobbs veerboot, Verenigde Staten +2 Meer

Verken een carrière in een van de snelstgroeiende beroepen in de VS.

Verken een carrière in een van de snelstgroeiende beroepen in de VS. -
MSc
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus
Online
 
Lubbock Christian University
Lubbock, Verenigde Staten

Schooladviseurs in de South Plains en de staat Texas hebben geen moeite om werk te vinden. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics wordt verwacht dat de tewerkstell ... +

Schooladviseurs in de South Plains en de staat Texas hebben geen moeite om werk te vinden. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics wordt verwacht dat de tewerkstelling van onderwijs-, begeleidings-, school- en beroepsadviseurs tussen 2010 en 2020 met 19 procent zal groeien. De MS in School Counseling van de Lubbock Christian University zal je helpen voor te bereiden op het dienen van de persoonlijke, academische , en loopbaanbehoeften van kinderen en adolescenten. De MS in School Counseling bereidt studenten voor om een gecertificeerde schooladviseur te worden. -
MSc
Engels