$close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science in Beeldende Kunsten Studies 2023

Na het behalen van een undergraduate-studie kan het behalen van een Master of Science (MSc) een uitstekende manier zijn om je opleiding verder te ontwikkelen. Hoewel een diploma op een lager niveau meestal een vereiste is, zijn de voordelen van een graduaat in je carrière wijdverbreid. Wat is een MSc in Fine Arts Studies? Schone kunsten is eigenlijk een oudercategorie voor veel verschillende di… Meer informatie

Na het behalen van een undergraduate-studie kan het behalen van een Master of Science (MSc) een uitstekende manier zijn om je opleiding verder te ontwikkelen. Hoewel een diploma op een lager niveau meestal een vereiste is, zijn de voordelen van een graduaat in je carrière wijdverbreid.

Wat is een MSc in Fine Arts Studies? Schone kunsten is eigenlijk een oudercategorie voor veel verschillende disciplines. De belangrijkste gebieden waarop studenten studeren wanneer ze werken aan hun masteropleiding zijn creatief schrijven, fotografie, filmmaken, beeldende kunst en podiumkunsten. Sommige van deze focussen kunnen verder worden uitgesplitst, afhankelijk van hoe je van plan bent je diploma te gebruiken bij het afstuderen. Studies worden verdeeld tussen de praktijk van elke kunstvorm en de kunsttheorieën.

Het voordeel van het behalen van een Master in Fine Arts Studies is een professionele beheersing van uw vakgebied. Omdat je al een bachelordiploma hebt behaald, heb je waarschijnlijk al uitgebreide kennis van de kunstvorm die je wilt studeren. Het masterprogramma zal deze passie concentreren op carrièretoepassingen door branchekennis te integreren.

Omdat het gebied van beeldende kunst zo divers is, variëren de kosten die ermee gepaard gaan ook sterk. Naast de focus, zullen de school en het land van studie en de lengte van het programma een grote rol spelen bij het bepalen van wat je lessen zijn.

De loopbaankeuzes op het gebied van beeldende kunst zijn ook zo divers als het programma zelf. De meeste loopbanen zijn onderverdeeld in de categorieën van instructie, freelance en privé-werk. Instructie omvat werk als universiteitsprofessoren of als museumcuratoren. Naast freelance werk is het mogelijk om een ​​eigen artiest te worden. Ten slotte kun je ervoor kiezen om een ​​privéstudio op te zetten, die vooral geschikt is voor fotografie en beeldende kunst.

Als je geïnteresseerd bent in kunst, moet je gaan werken aan je masteropleiding door onderzoek te doen naar scholen en programma's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Boston University Wheelock College of Education & Human Development
Brookline, Verenigde Staten

De Master of Fine Arts in Sculpture biedt de tools en taal voor studenten om rigoureuze denkers en kunstenaars te worden in de eenentwintigste eeuw. Het programma verweeft de ... +

De Master of Fine Arts in Sculpture biedt de tools en taal voor studenten om rigoureuze denkers en kunstenaars te worden in de eenentwintigste eeuw. Het programma verweeft de belangrijke eisen van creatieve productie, intellectueel en theoretisch onderzoek en kritische betrokkenheid bij culturele geschiedenis en het hedendaagse kunstdiscours. -
MSc
Voltijds
Engels
Campus