$close

Filters

Resultaten weergeven

MSc Opleidingen in Ruimtelijke Ordening 2023

Bij het zoeken naar extra onderwijs in een geconcentreerd studiegebied, is de graad die het vaakst wordt nagestreefd na een Bachelor of Science, een Master of Science. Een MSc-programma duikt verder in het gekozen studietraject om studenten een beter begrip van een wetenschappelijk of wiskundig onderwerp te geven. Wat is een MSc in Regional Planning? Deze programma's zijn gericht op het verb… Meer informatie

Bij het zoeken naar extra onderwijs in een geconcentreerd studiegebied, is de graad die het vaakst wordt nagestreefd na een Bachelor of Science, een Master of Science. Een MSc-programma duikt verder in het gekozen studietraject om studenten een beter begrip van een wetenschappelijk of wiskundig onderwerp te geven.

Wat is een MSc in Regional Planning? Deze programma's zijn gericht op het verbeteren van het begrip van beste praktijken voor landgebruik en ontwikkeling. De vaardigheden die nodig zijn om een ​​gezonde ontwikkeling in gemeenschappen te identificeren, kunnen via het programma worden geleerd. Bescherming, duurzaamheid en verbetering van natuurlijke of reeds bestaande omgevingen worden op dit gebied aangemoedigd. Door te weten hoe effectieve vragen te stellen en creatieve oplossingen voor een probleem te identificeren, kan een afgestudeerde een diepgaande verbetering aan een gemeenschap bieden.

Creativiteit en empathie worden aangemoedigd in een programma voor een Master of Science in Regional Planning. Studenten kunnen hun vermogen om de effecten van een beslissing op anderen te overwegen vergroten en leren hoe ze mensen goed kunnen benaderen in tijden van conflict.

Aangezien het behalen van een MSc in Regional Planning vaak een tot twee jaar duurt, varieert de kosten van het bijwonen van een dergelijk programma. Er zijn verschillende prijzen verbonden aan internationale en regionale studenten, en informatie is beschikbaar door contact op te nemen met een universiteit in kwestie.

Werkgelegenheid voor een afgestudeerde met een Master of Science in Regional Planning wordt meestal gevonden in functies zoals regionale of stedelijke planner in een gemeenschap. Planners lossen gewoonlijk conflicten op in gemeenschappen en plannen voor de toekomst van de regio. Ze gebruiken informatie om oplossingen te vinden voor anders ingewikkelde problemen, vaak met behulp van kosten-batenanalyses. Als een carrière in de planning niet wordt nagestreefd, omvatten andere mogelijke taken overheidskantoor en historisch behoud.

Er zijn online programma's ontworpen om potentiële studenten meer flexibiliteit te geven. Lange afstandsonderwijs kan worden aangeboden, zelfs als een universiteit niet in de buurt is. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
KU Leuven
Leuven, België

Steden en nederzettingen staan onder grote druk. De ongelijkheid op sociaal en milieugebied neemt sterk toe. Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ingrepen in landschapssystemen ... +

Steden en nederzettingen staan onder grote druk. De ongelijkheid op sociaal en milieugebied neemt sterk toe. Stedenbouw, ruimtelijke ordening en ingrepen in landschapssystemen hebben dringend behoefte aan vernieuwing. Er moeten nieuwe strategieën worden ontwikkeld om niet alleen sociale uitsluiting, ongelijke verdeling van hulpbronnen en ruimtelijke tegenstellingen aan te pakken, maar ook om geïnspireerd te worden door de meervoudige en (trans) culturele uitingen van wereldwijde stedenbouw. KU Leuven Advanced Master of Urbanism, Landscape and Planning van de KU Leuven richt zich op veelzijdige en -scalaire vraagstukken van hedendaagse stadsontwikkeling. -
MSc
Voltijds
Deeltijd
2 jaren
Engels
Campus