MASTERSTUDIES

MSc's in Robotica in Polen

Een Master of Science of een Master's degree in Science is een academische graad van universiteiten in vele landen geleverd. Een Master of Science is een populaire keuze na het voltooien van een bachelordiploma.

Een ontwikkelende gebied van studie die de nieuwste technologie omarmt is robotica. Robotics gaat engineering, fysica, ontwerp, informatica, en andere technologieën om machines die in staat het uitvoeren van taken in vele industrieën in de publieke en private sector te creëren.

 

Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

Master of Science Opleiding in Robotica in Polen

3 Resultaten in Robotica, Polen Filter

M.Sc. robotica

Warsaw University of Technology
MSc
<
Voltijd
<
4 semesters
Engels
Campus

Afgestudeerden beschikken over zowel de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor creatief werk in het ontwerp, de bouw, de programmering en analyse van automatisering en con ...

Lees meer

MSc in automatische besturing en robotica: slimme ruimtevaart en autonome systemen

Poznan University of Technology
MSc
feb 2021
<
Voltijd
<
3 semesters
30 nov 2020
Engels
Campus

Het Institute of Automation and Robotics van de Faculty of Computing aan de Poznan University of Technology ( PUT ), Polen biedt een Master of Science in Automatic Control and ...

Lees meer

Msc in de automatische controle en robotica

Gdansk University Of Technology (Politechnika Gdańska)
MSc
<
Voltijd
<
3 semesters
Campus

specialisatie: Signal Processing

Lees meer