Filter
Masters of Science
Kenia Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk Masters of Science (MSc's) in Overheid in Kenia

Een Master of Science of een Master's degree in Science is een academische graad van universiteiten in vele landen geleverd. Een Master of Science is een populaire keuze na het voltooien van een bachelordiploma.

Studenten die ervoor kiezen om de overheid te studeren kunnen worden opgeleid in een breed scala van onderwerpen, zoals politieke economie, openbaar bestuur, vergelijkende politiek en internationale betrekkingen. Dit educatieve onderwerp is veelzijdig en kan in veel loopbanen worden gebruikt.

Kenia wordt beschouwd als een van de landen in Afrika met hun topuniversiteit zijn de Universiteit van Nairobi. Vorig jaar heeft de Keniaanse regering, opgewaardeerd 15 instellingen om volledig de status van universiteit in een poging om de toegankelijkheid van de student te verhogen tot deze universiteiten.

Master of Science Opleiding in Overheid in Kenia

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Overheid, Kenia

International Leadership University - ILU

Het programma legt de nadruk op de principes van goed bestuur, alsook de processen van transformationeel leiderschap, het produceren van leiders die het algemeen welzijn ... [+]

Master of Science in Governance (MSG)

De Master of Science in Governance is een tweejarig programma dat is ontworpen voor degenen die werkzaam zijn in of het voorbereiden om te dienen in rollen van bestuur, met name in de publieke sector, maar ook voor NGO's en particuliere instellingen. Het is bedoeld voor te bereiden en uit te rusten leerlingen om kritisch te analyseren maatschappelijke vraagstukken en actief deel te nemen in de formulering en uitvoering van de overheid en bedrijven beleid. Het programma legt de nadruk op de principes van goed bestuur, alsook de processen van transformationeel leiderschap, het produceren van leiders die het algemeen welzijn te bevorderen. Christelijk geloof en bijbelse waarden worden opzettelijk geïntegreerd in elke cursus.... [-]

Kenia Nairobi
Januari 2020
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands