$close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Science (MSc's) in Publishing 2022

Na het behalen van hun bachelordiploma willen studenten vaak een stap verder gaan met hun opleiding. Studenten in deze situatie gaan vaak door met het behalen van hun masterdiploma, een gevorderd diploma dat een grondige training vereist. Wat is een MSc in Publishing? Deze graad helpt studenten de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om te werken in een rol die verband houdt met het m… Meer informatie

Na het behalen van hun bachelordiploma willen studenten vaak een stap verder gaan met hun opleiding. Studenten in deze situatie gaan vaak door met het behalen van hun masterdiploma, een gevorderd diploma dat een grondige training vereist.

Wat is een MSc in Publishing? Deze graad helpt studenten de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om te werken in een rol die verband houdt met het maken of bewerken van inhoud. In deze programma's wordt echter vaak de nadruk gelegd op digitale media, bedrijfsactiviteiten en andere marketingvaardigheden die nodig zijn om een ​​leidende rol binnen de uitgeverswereld te waarborgen. Tijdens het volgen van dit diploma leren studenten meer over de huidige trends in de branche, het publicatieproces en de beste werkwijzen.

De uitgeverswereld is zeer competitief en verandert snel. Door het behalen van dit diploma, zullen afgestudeerden bereid zijn om te strijden voor banen die zeer gewild zijn door anderen. Ze zullen ook weten hoe ze de theoretische vaardigheden die ze in de klas hebben geleerd, kunnen toepassen op realistische scenario's.

Hoeveel het kost om een ​​mastergraad in publiceren te behalen, varieert sterk en is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Deze omvatten meestal waar de school zich bevindt, hoe lang het duurt om het programma te voltooien en wat de gekozen instelling aan collegegeld en andere kosten in rekening brengt.

Degenen die een masterdiploma in publiceren behalen, gaan doorgaans specifiek in de uitgeverswereld werken. Vaak werken degenen met deze graad als copy-editors die verschillende manuscripten bewerken die zijn ingezonden door hun klanten of als proeflezers die controleren op fouten binnen de kopie. De vaardigheden die studenten tijdens het behalen van een publicatiegraad leren, kunnen echter op veel andere facetten van de branche worden toegepast. Bijvoorbeeld, degenen met een masterdiploma in publiceren kunnen werken in ontwerp, productie, marketing, publiciteit, verkoop, contracten, rechten en meer.

Degenen die een mastergraad in publiceren willen volgen, kunnen lessen op volledige of deeltijdbasis volgen. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
University of Houston-Victoria College of Arts and Sciences
Victoria, Verenigde Staten

De Master of Science in Publishing is een academische opleiding die zich richt op de geschiedenis, ontwikkeling en huidige praktijk van publiceren. Het programma integreert li ... +

De Master of Science in Publishing is een academische opleiding die zich richt op de geschiedenis, ontwikkeling en huidige praktijk van publiceren. Het programma integreert literaire en culturele studies met praktische vaardigheden die de dynamische technologische veranderingen binnen de uitgeverssector weerspiegelen. UHV ondersteunt een online community waar studenten deelnemen aan afstandsonderwijs door middel van lezingen, kritieken, bijeenkomsten en interactieve projecten. UHV is de thuisbasis van American Book Review, Cuneiform Press, Centro Victoria, The Society for Critical Exchange en symploke. Werkend onder begeleiding van onze nationaal erkende faculteit, verken je acquisities, het ontwerpen van boeken en tijdschriften, professionele redactie, publiciteit, marketing en raak je vertrouwd met geavanceerde software zoals InDesign, Illustrator en FontLab. Excursies, lezingen, gastcolleges en stages vormen de kern van dit dynamische programma. Er worden cursussen aangeboden in het Engels, geschiedenis, marketing, communicatie, curriculum en instructie en management. Alumni van ons programma worden redacteuren, gepubliceerde schrijvers, directeuren van hun eigen uitgeverijen, of betreden de branche met een praktische, intellectuele basis in de geschiedenis van het publiceren en met de vaardigheden die nodig zijn om te concurreren op de huidige arbeidsmarkt. -
MSc
Engels
Campus