MASTERSTUDIES

Deeltijd Master of Science Programma's in Professionele studies in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk 2020

Een Master of Science of een Master's degree in Science is een academische graad van universiteiten in vele landen geleverd. Een Master of Science is een populaire keuze na het voltooien van een bachelordiploma.

De term “professionele studies” wordt gebruikt om te verwijzen naar academische programma's die zijn ontworpen om zo veel voorbereiding mogelijk te maken voor de werkplek te bieden. Studenten kunnen leren over een specifieke bedrijfstak of algemene professionele concepten, evenals belangrijke carrière vaardigheden.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Deeltijd MSc Opleiding in Professionele studies in de Verenigde Londen in UK

1 Resultaten in Professionele studies, Londen Filter

MSc in sociaal onderzoek

Goldsmiths, University of London
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
30 jul 2020
Engels
Campus

MSc Social Research is een geavanceerde graad in de methodologie van de sociale wetenschappen. Het is geschikt voor diegenen die zich willen voorbereiden op promotieonderzoek ...

Lees meer