close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science in Vooropleiding Professionele studies 2021

Studenten die een bachelordiploma hebben behaald, komen in aanmerking voor een Master of Science (MSc) om hun carrière en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Typisch een tweejarig programma op een wetenschapsgebied, een MSc is meestal een combinatie van onderzoek, een practicum, cursussen en een professioneel onderzoeksproject of proefschrift. Wat is een MSc in Pre-Professional Studies? In… Meer informatie

Studenten die een bachelordiploma hebben behaald, komen in aanmerking voor een Master of Science (MSc) om hun carrière en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Typisch een tweejarig programma op een wetenschapsgebied, een MSc is meestal een combinatie van onderzoek, een practicum, cursussen en een professioneel onderzoeksproject of proefschrift.

Wat is een MSc in Pre-Professional Studies? In dit programma werken studenten meestal nauw samen met faculteitsadviseurs om een ​​studieplan te ontwikkelen dat de professionele ontwikkeling bevordert. Studies kunnen worden geconcentreerd op een breed scala van onderwerpen, waaronder projectbeheer, toegepaste statistiek, serviceleiderschap en faciliteitenbeheer. Cursus, studie, onderzoek en een onderzoeksproject of proefschrift zijn meestal nodig om dit programma te voltooien.

Succesvolle wetenschappers in dit programma ontwikkelen vaak een geavanceerde set van onderzoeksvaardigheden die van voordeel kunnen zijn voor de carrièreontwikkeling, maar ook nuttig zijn in alle aspecten van het leven. Andere vaardigheden kunnen afhankelijk zijn van het gekozen studiegebied, maar kunnen ook bestaan ​​uit hogere wiskundige competentie en specifieke managementtechnieken die op veel situaties van toepassing zijn.

De kosten van het voltooien van een MSc in Pre-Professional Studies-programma kunnen fluctueren van universiteit tot universiteit. Sommige scholen bieden mogelijk betere financiële hulp, terwijl andere lagere prijzen kunnen hebben. Studenten dienen contact op te nemen met het kantoor van de registrar voor meer informatie.

Een afgestudeerde van een MSc in Pre-Professional Studies-programma wordt vaak voorbereid op een loopbaan in het management in een verscheidenheid van zakelijke en professionele gebieden. Hij of zij kan ook voor overheidsinstanties en professionele organisaties werken. Onderzoeksposities bieden ook mogelijke carrièrevordering. Dit programma kan ook leiden tot werk op academisch gebied. Mogelijke carrières op dit gebied zijn architect, ingenieur, apotheker, journalist, paralegal en leraar.

Studenten die willen studeren op dit gebied kunnen opleidingen vinden aan traditionele universiteiten of via online programma's. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, Verenigde Staten

Een masterdiploma dat je flexibiliteit en onafhankelijkheid biedt om een individueel afgestudeerd programma te maken dat uniek is voor je interesses en carrièreaspiraties.

Een masterdiploma dat je flexibiliteit en onafhankelijkheid biedt om een individueel afgestudeerd programma te maken dat uniek is voor je interesses en carrièreaspiraties. -
MSc
Voltijds
Deeltijd
2 jaren
Engels
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op