Master of Science Opleiding in Park en Recreatiemanagement

Beste 2 Graduate Studies in Park en Recreatiemanagement 2019

Park en Recreatiemanagement

Een MSc of Master of Science is een graad die wordt toegekend aan studenten die twee tot drie jaar van geavanceerde cursussen in hun gekozen gebied van de studie hebben afgerond. Dit postgraduaat kan betekenen voor werkgevers dat afgestudeerden beschikken over de nodige vaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​aanwinst voor de werkplek.

Wat is een MSc in Parks and Recreation Management? Om deze mate voort te zetten, moet de student eerst een bachelor's degree in een vergelijkbare of verwant gebied verdiend. Terwijl in de masteropleiding's leren leerlingen over data management en evaluatie, recreatie toerisme, fiscaal beheer, gedrag en leiderschap, ruimtelijke analyse en risicomanagement als deze concepten van toepassing zijn op parken, recreatie, toerisme en sport.

Door het ontvangen van een MSc afgestudeerden vaak de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden zoals kritische analyse, probleemoplossing en besluitvorming.Deze vaardigheden helpen afgestudeerden om leiders in hun werkomgeving en essentieel voor de moderne ontwikkeling van parken en recreatie geworden.

De uiteindelijke kosten van het behalen van een master's degree kunnen verschillen van school tot school en zelfs van student tot student. Personen die geïnteresseerd zijn in het verdienen van een MSc moet rechtstreeks met potentiële scholen spreken, zodat ze de huidige collegegeld informatie kan ontvangen.

Personen die een MSc in Parks and Recreation beheer te verdienen veel verschillende carrière mogelijkheden voor hen beschikbaar bij het afstuderen. Zij kunnen kiezen om te werken voor de lokale overheden helpen om de gemeenschap parken en recreatieve voorzieningen te beheren, of voor non-profit organisaties ontwikkelen en implementeren van recreatieve mogelijkheden en faciliteiten voor gezinnen met lage inkomens. Afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om te werken voor de nationale of internationale organisaties te helpen reclame te maken, het behoud en de bescherming van parken en monumenten.

Veel verschillende learning opties zijn beschikbaar voor studenten die willen een MSc na te streven, zoals full-time, online, of part-time lessen. Om vandaag nog te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

Lees meer

Master of science: recreatie en park administratie

Eastern Kentucky University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Staten Richmond

Studenten die een diploma in Recreatie en Park Administration te verdienen zijn gepositioneerd voor een verscheidenheid van carrièremogelijkheden in Recreatie Management Special Events programmeren, Natural Resource Management, Outdoor Adventure en recreatie ... [+]

Degree Opties: Therapeutische Recreatie Recreatie Management Wie geïnteresseerd zou zijn in dit programma?

Studenten die een diploma in Recreatie en Park Administration te verdienen zijn gepositioneerd voor een verscheidenheid van carrièremogelijkheden in Recreatie Management Special Events programmeren, Natural Resource Management, Outdoor & Adventure Recreatie, Toerisme en Resort management, therapeutische Recreatie, Facility Management, kerk Recreatie, Campus recreatie, militaire recreatie, Camps, non-profit organisaties, zoals de YMCA, Girl Scouts, 4-H Club en Jongens en Girl's Club.

Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding?

REC 280 of 480 & REC 350 kan nodig zijn voor studenten die de opleiding zonder diploma recreatie.... [-]


Ms in de recreatie management en therapeutische recreatie

University of Wisconsin La Crosse
Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2019 Verenigde Staten La Crosse

De Master of Science in Recreatie Management is een multidisciplinair programma van geavanceerde studie ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden voor een loopbaan in de publieke, private non-profit, en de commerciële sectoren van de recreatie beroep. De Master of Science in Therapeutic Recreation is een uitgebreid programma van de studie ontworpen om afgestudeerden voor een loopbaan voor te bereiden op het veelzijdige gebied van therapeutische recreatie ... [+]

Recreatie Management

De Master of Science in Recreatie Management is een multidisciplinair programma van geavanceerde studie ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden voor een loopbaan in de publieke, private non-profit, en de commerciële sectoren van de recreatie beroep. Met drie curriculaire opties (thesis, afstudeerproject of stage), het programma dient zowel studenten met uitgebreide recreatie achtergronden en studenten die op zoek zijn naar een masteropleiding als hun gateway in het veld recreatie.

Leerplan

Recreatie Management UWL biedt een 30-krediet programma leidt tot een Master of Science graad.

Toelatingsvoorwaarden

Het programma verwelkomt studenten zonder een undergraduate-diploma in Recreatie, maar sommige voorwaarde cursussen kan nodig zijn. Studenten kunnen een tekort cursussen voorafgaand aan het begin van de graduate programma of ze kunnen het programma begint en neem de vakken binnen de eerste twee semesters van hun graduate programma.... [-]