MASTERSTUDIES

Deeltijd MSc's in Ontwerpstudies in de Verenigde Glasgow Verenigd Koninkrijk 2020

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Het ontwerpveld is ongelooflijk breed van opzet en biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Professionals die in deze discipline werken, gebruiken creatieve en probleemoplossende vaardigheden om te beantwoorden aan de behoeften van consumenten, bedrijven en instellingen in zowel de publieke als de private sector.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Glasgow is de grootste stad in Schotland met een bevolking van ongeveer 600.000 in de stad zelf, of meer dan 2 miljoen indien de omliggende steden van de Clydeside agglomeratie in aanmerking worden genomen.

Deeltijd Master of Science in Ontwerpstudies in de Verenigde Glasgow in UK

4 Resultaten in Ontwerpstudies, Glasgow Filter

MSc in 3D-ontwerp voor virtuele omgevingen

Glasgow Caledonian University - The School of Computing, Engineering and Built Environment
MSc
<
Voltijds
Engels
Campus

Volg de masterroute en word een 3D-ontwerpspecialist in een reeks van beroepen, waaronder virtuele omgevingen, architectuur, computerspellen en visuele effecten.

Lees meer

MSc / PG dip in Design Engineering

University of Strathclyde: Faculty of Engineering
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
9&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Engels
Campus

Deze cursus omvat twee streams, MSc / PgDip Design Engineering met Sustainability en MSc / PgDip Design Engineering met Advanced Product Development. Het is gericht op het aan ...

Lees meer

MSc / PG dip / PG Cert in Product Design Engineering

University of Strathclyde: Faculty of Engineering
MSc
<
Voltijds
<
9&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Engels
Campus

Deze cursus heeft tot doel afgestudeerden niet alleen te voorzien van verbeterde vaardigheden op het gebied van creatief productontwerp, maar ook van een dieper inzicht in de ...

Lees meer

University of Strathclyde: Faculty of Engineering
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Engels
Campus

Kandidaten moeten een CEng houden geaccrediteerd Beng / BSc (Hons) undergraduate eerste graad te voldoen aan de volledige CEng registratie-eisen. Eerste of tweede klasse Honou ...

Lees meer