MASTERSTUDIES

Deeltijd MSc's in Ontwerpstudies in de Verenigde Cranfield Verenigd Koninkrijk 2020

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Design is een gespecialiseerde discipline met een breed scala aan toepassingen. Het construeren van een object of proces is essentieel om aan de behoeften van de klant te voldoen. Uniek denken, onderzoek, analyse en probleemoplossend vermogen worden gecombineerd om producten te bouwen in bedrijfsomgevingen, onderwijs, overheid en non-profitomgevingen.  

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Deeltijd MSc Opleiding in Ontwerpstudies in de Verenigde Cranfield in UK

1 Resultaten in Ontwerpstudies, Cranfield Filter

MSc in Global Product Development and Management

Cranfield University
MSc
okt 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Productie- en dienstverlenende industrieën hebben veel meer talenten nodig die de uitdagingen aankunnen die zich voordoen bij het werken in een complexe, mondiale omgeving. Le ...

Lees meer