MASTERSTUDIES

Deeltijd MSc Programma's in Ontwerpstudies in de Verenigde Canterbury Verenigd Koninkrijk 2020

Msc staat voor Master of Science. Het is een postgraduaat educatieve meester 's degree gegeven door universiteiten in een groot aantal landen. De mate wordt meestal bestudeerd in de wetenschappen en af ​​en toe in de sociale wetenschappen.

Het ontwerpveld is ongelooflijk breed van opzet en biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Professionals die in deze discipline werken, gebruiken creatieve en probleemoplossende vaardigheden om te beantwoorden aan de behoeften van consumenten, bedrijven en instellingen in zowel de publieke als de private sector.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Canterbury is een historische kathedraal stad, en de naam betekent "Kent mensen 's bolwerk ". Het is de thuisbasis van vier universiteiten en diverse andere instellingen voor hoger onderwijs, dat 25% van de volwassen bevolking van Canterbury te dekken.

Deeltijd MSc Opleiding in Ontwerpstudies in de Verenigde Canterbury in UK

1 Resultaten in Ontwerpstudies, Canterbury Filter

MSc in Digital Arts (door Research)

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De school voert kwalitatief hoogstaand nationaal en internationaal onderzoek uit en biedt uitstekende mogelijkheden voor graduate studies, waarbij moderne techniek en technolo ...

Lees meer