10 Deeltijd MSc Opleidingen in Onderwijstechnologie in Verenigde Staten for 2024

Deeltijd MSc Opleidingen in Onderwijstechnologie in Verenigde Staten for 2024Filter
    • Fairfax, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Met dit eenjarige programma kunt u gespecialiseerde kennis opdoen van de technologieën en theorieën die relevant zijn voor instructieontwerp en e-learningpraktijken. Je verzamelt 15 studiepunten die van toepassing zijn op de online MS in Learning Design and Technology-graad.

    • West Lafayette, Verenigde Staten

    Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Integreer technologie in het leerplan en het klaslokaal terwijl u professionals uit K-12 en verwante omgevingen voorbereidt om de leerervaring, technologische vaardigheden en een leiderschapsrol met betrekking tot technologie te verbeteren.

    • Syracuse, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    De MS in Instructional Design, Development and Evaluation bereidt studenten voor op het identificeren en evalueren van leer- en prestatieproblemen en het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, evalueren en beheren van geschikte instructieoplossingen voor deze problemen.

    • Winter Park, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    48 weken

    Afstand leren

    Engels

    De Master of Science-opleiding Instructional Design & Technology is ontworpen om nieuwe hulpmiddelen en methoden te bieden om de instructie te verbeteren. Sommige van deze methoden omvatten het gebruik van tools zoals Apple's professionele mediacreatie-applicaties en andere digitale mediaconcepten - naast fundamentele technieken zoals storytelling en spelstrategie. Je zult ook theorieën verkennen over hoe mensen leren en gemotiveerd raken, en leren hoe je boeiende en inspirerende inhoud kunt maken voor online leerplannen.

    • Davie, Verenigde Staten

    Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Master of Science in Computer Software Engineering biedt uitgebreide dekking van de theorie en praktijk van softwareontwerp en -ontwikkeling in een projectgebaseerde omgeving. Biedt inzicht in het ontwikkelingsproces, inclusief concept, ontwerp, testen, kwaliteitsborging en uitvoering.

    • Washington, Verenigde Staten
    • Gambia Online, Gambia

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Een gespecialiseerd MSc programma dat online door een intergouvernementele universiteit wordt aangeboden, met een erkende expertise in open en afstandsonderwijs.

    • Fairfax, Verenigde Staten

    Deeltijd

    30 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Ontwerp en implementeer leerervaringen die mensen helpen hun prestaties te verbeteren met nieuwe kennis, vaardigheden en capaciteiten. In tegenstelling tot andere programma's omvat het kerncurriculum in de online MS in Learning Design and Technology van George Mason University de geavanceerde managementcompetenties die zijn uiteengezet door de International Board of Standards for Training, Performance and Instruction (IBSTPI).

    • West Lafayette, Verenigde Staten

    Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De online Master of Science in Education for Learning Design and Technology van Purdue University biedt u essentiële kennis en innovatieve technieken om effectief instructiemateriaal te ontwerpen en af ​​te leveren, of u nu lesgeeft in een klaslokaal of traint in een bestuurskamer.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    6 jaar

    Op de campus

    Engels

    Maak, gebruik en evalueer digitale games met het specifieke leerdoel. Deze graad bereidt je voor op het gebruik van evidence-based onderzoek om het ontwerp, de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van programma's die games integreren in een breed scala van formele en informele leeromgevingen te vergemakkelijken.

    • Bellevue, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    36 uur

    Op de campus

    Engels

    Bij de succesvolle afronding van de masteropleiding Instructional Design and Technology, heb je inzicht in de verschillen in de manier waarop individuen leren en de verschillende vaardigheden die nodig zijn voor face-to-face, blended en online (of afstandsonderwijs). Als onderdeel van je programma krijg je de kans om een e-portfolio van educatieve ontwerpprojecten op te bouwen om je vaardigheden en kennis te demonstreren.