MASTERSTUDIES

Deeltijd MSc Programma's in Onderwijsonderzoek in de Verenigde Leuven België 2020

Masteropleidingen biedt dezelfde titel voor de mate - de Meester. Postdoctorale studies zoals Masters of Science worden verkort MSc. De Master of Science in Management programma of de Master of Science of Management onderwijs postgraduate programma's in gemeenschappelijk beheer. Dit betekent dat de studenten een academische opleiding met een diepte van reflectie en abstractie. Masters meestal kan worden geclassificeerd als Master of Science (MSc) of de populaire Master of Arts (MA). De Master of Science (MSc) meestal wordt gegeven voor het succesvol bereiken van postgraduate programma's met een wetenschappelijke of technische punt van convergentie.

Met universitair onderwijs zijn de meeste bovenste niveau in het onderwijssysteem van de België, heeft de regering meer nadruk te leggen om ervoor te zorgen dat het leven van de leerlingen wordt gemaakt zo eenvoudig mogelijk te maken door middel van de lening-en subsidieprogramma's. Ze bieden sponsors voor internationale studenten met arme en kwetsbare achtergronden die willen studeren in dit land.

Verschillende bestuderen mogelijkheden zijn beschikbaar in deze stad. Een van de oudste universiteiten in de regio, Katholieke Universiteit, evenals Hoger Instituut voor Wijsbegeerte in Leuven.

Deeltijd Master of Science in Onderwijsonderzoek in de Verenigde Leuven in België

1 Resultaten in Onderwijsonderzoek, Leuven Filter

Master in de educatieve studies (Leuven)

KU Leuven
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De Master of Science in Educational Studies biedt een onderzoeksgericht programma met brede expertise op het gebied van onderwijs. De faculteit biedt een uitdagende en dynamis ...

Lees meer