MASTERSTUDIES

MSc's in Neurowetenschap in Turkije

Een Master of Science of MSc is een postgraduaat meestal op het gebied van wetenschappen en sociale wetenschappen. MSc kan natuurlijk-gebaseerde, op onderzoek gebaseerde, of een mengsel van beide.

Neuroscience is de studie van het zenuwstelsel, die in de hersenen, neuronen, zenuwen, en een verscheidenheid aan andere bestanddelen bevat. Dit veld van onderzoek kan ook te maken met verwante onderwerpen, zoals psychologie, anatomie, geneeskunde, of zelfs engineering.

Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een transcontinentale land, ligt meestal op Anatolië in West-Azië en Oost-Thracië in Zuidoost-Europa. Veel Turkse universiteiten (zowel publieke als private) nemen deel aan pan-Europese uitwisselingsprogramma's voor studenten (Socrates, Erasmus, en dergelijke). Sommige hebben ook overeenkomsten met niet-Europese universiteiten, ook.

MSc in Neurowetenschap in Turkije

1 Resultaten in Neurowetenschap, Turkije Filter

MS en Ph.D. in Neuroscience

Bilkent University Graduate School of Engineering and Science
MSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4&nbsp;-&nbsp;14 semesters
Engels
Campus

Het afgestudeerde programma in neurowetenschap is een interdisciplinair programma dat is ontworpen om studenten een brede achtergrond en opleiding op het gebied van neuroweten ...

Lees meer