MASTERSTUDIES

4 Master of Science Opleidingen in Navigatietechnologie 2021

Een Master of Science is een masterdiploma dat meestal gericht is op wetenschap, wiskunde of geneeskunde. Typische studenten kunnen een MSc-opleiding volgen in een of twee jaar voltijdstudie.

Wat is een MSc in navigatietechnologie? Navigatietechnologie richt zich op de vaardigheden en kennis die nodig zijn om satellietgebaseerde navigatie te beheren en te gebruiken. Cursussen kunnen kijken naar GPS, traagheidsnavigatie, integriteitsbewaking en andere navigatietechnieken. De exacte aangeboden cursussen kunnen van school tot school variëren, maar voorbeelden zijn signaalverwerking en elektromagnetisme, moderne kanaalcodering, traagheidssensoren en hybridisatie, ruimtelijke technologie, astrodynamica en hooggevoelige ontvangers. De gebruikte leertechnieken kunnen lezingen, projecten, discussies en onderzoek omvatten.

De cursussen in een MSc in Navigation Technology-programma geven studenten sterke communicatie en analytische denkvaardigheden, evenals een goed begrip van complexe systemen. De behaalde vaardigheden en kennis maken afgestudeerden niet alleen sterke kandidaten voor een baan, maar kunnen ook succesvoller zijn in hun persoonlijke leven.

De locatie van een school en de duur van een programma kunnen van invloed zijn op hoeveel een student moet betalen voor een MSc in navigatietechnologie. Voor een juiste schatting moeten studenten contact opnemen met de betreffende school.

Na het behalen van deze graad is het gebruikelijk dat studenten kansen krijgen bij nationale instellingen, onderzoekslaboratoria en grote bedrijven. Sommige wetenschappers kunnen zelfs de vaardigheden en kennis die is opgedaan gebruiken om een ​​PhD-programma te volgen. In het verleden werden studenten navigatiemanager en besturingsingenieurs, besturings engineers, lead avionics technici, supervisors voor vliegtuigonderhoud, navigatiebegeleiders en navigatieadviseurs.

Studenten kunnen dit programma overal ter wereld volgen, omdat veel universiteiten het op de campus en online aanbieden. Wilt u meer weten? Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Navigatietechnologie Filter

M.Sc. Mobiele kaart- en navigatiesystemen

Warsaw University of Technology
MSc
01 okt 2021
<
Voltijds
<
3 semesters
15 jul 2021
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het belangrijkste doel van het programma is om kennis te verwerven op het gebied van het verzamelen, verwerken en analyseren van de ruimtelijke gegevens voor de behoeften van ...

Lees meer

MSc geavanceerde navigatie voor professionals

MLA College
MSc
<
Deeltijd
<
12 maanden
Engels
Online

Het MSc Advanced Navigation for Professionals-programma bestaat uit een stand-alone onderzoeksmodule van 60 studiepunten, die de mogelijkheid biedt om een volledige 180 studie ...

Lees meer

M.Sc. Satelliettechnologie

Julius Maximilians Universität Würzburg
MSc
<
Voltijds
<
4 semesters
Campus

Het elite-studieonderwerp Satelliettechnologie wordt door de Faculteit Wiskunde en Informatica van de JMU aangeboden als een onderzoeksgerichte opleiding met een Master of Sci ...

Lees meer

Msc in ruimtevaartsysteem - navigatie en telecommunicatie

ENAC
MSc
sep 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De MSc ASNAT richt zich op het trainen van wetenschappers in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van satellietgebaseerde positionering en telecommunicatie voor de luchtvaa ...

Lees meer