MASTERSTUDIES

MSc Programma's in Natuurwetenschappen in Roemenië

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Natuurwetenschappen zijn een wetenschappelijke tak die zich bezighoudt met de waarnemingen, begrip en de voorspellingen van natuurverschijnselen. Het is een divers gebied en omvat disciplines zoals biologische wetenschap, natuurkunde, scheikunde, aardwetenschappen en de astronomie.

Roemeense universitaire diploma's zeer gewaardeerd en erkend in Europa en daarbuiten, laagste collegegeld en de kosten voor levensonderhoud in Europa. De Roemenen hebben een oude en rijke geschiedenis, met name in de hoofdstad Boekarest met zijn 2 miljoen inwoners. Internationale studenten bereid zijn om te studeren in Roemenië kan zowel van toepassing op het ministerie van Onderwijs en Onderzoek of de gekozen Roemeense universiteit, met het oog op de Letter of Acceptance ontvangen.

MSc Opleiding in Natuurwetenschappen in Roemenië

2 Resultaten in Natuurwetenschappen, Roemenië Filter

MSc in astrofysica, elementaire deeltjes en computationele fysica

Universitatea De Vest Din Timisoara
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit masterprogramma is gewijd aan de studie van zowel algemene relativiteitstheorie, kwantumveldentheorie als de studie van geavanceerde computationele methoden. De cursussen ...

Lees meer

MSc in Food Chemistry

University Politehnica of Bucharest
MSc
sep 2020
<
2 jaren
Engels
Campus

Een van de hoofddoelen van het bovenstaande programma is de verdieping van de opgedane kennis binnen de B.Sci. studies in Food Chemistry and Biochemical Technologies; in dit o ...

Lees meer