MASTERSTUDIES

MSc's in Natuurkunde in de Verenigde Gent België

De MSc, of Master of Science, is een van graad aanduidingen de twee meest populaire bachelor. Internationaal erkende, is de MSc meestal uitgereikt na ongeveer vier jaar rigoureus onderzoek in wat meestal een op wetenschap gebaseerde veld.

Physics studies zijn ontworpen voor degenen die willen verschillende fundamentele aspecten van het universum, zoals energie, snelheid en elektriciteit te verkennen. Studenten kunnen leren over hoe het universum werkt door middel van het bestuderen van wetten, experimenten en observatie.

België staat bekend als het hart van Europa en een hub voor internationale netwerking. Als internationale studenten in België u omringd door een multiculturele gemeenschap.

Gent is erg beroemd in vele dingen. Onderwijs-wise, zijn top hoger onderwijs instellingen, zoals de Universiteit van Gent hier gevestigd. De bruisende stad is verstrikt door verschillende campussen en centra geweest.

Beste Master of Science (MSc) in Natuurkunde in de Verenigde Gent in België

2 Resultaten in Natuurkunde, Gent Filter

Master of Science in Engineering Physics

Ghent University - Faculty of Engineering and Architecture
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De Universiteit Gent is de enige universiteit in Vlaanderen die een Master of Science in Engineering Physics aanbiedt. Alumni van deze master beschikken over gedegen fysieke k ...

Lees meer

Europese Master of Science in kernfusie en technische natuurkunde

Université de Lorraine
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het doel van de masteropleiding is om multinationaal, op onderzoek gericht onderwijs op hoog niveau te bieden in fusiegerelateerde engineeringfysica, in nauwe samenhang met de ...

Lees meer