MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Museologie 2020

Het behalen van een Master of Science (MSc) is een enorme academische prestatie waarnaar veel studenten streven. Het betekent een hoog niveau van prestaties op een bepaald gebied en kan de deur openen voor extra carrièrekansen.

Wat is een MSc in Museology? Het omvat de studie van musea, inclusief hun evolutie en ontwikkeling. Curatiepraktijken maken meestal deel uit van het curriculum, net als lessen over het aantrekken en opleiden van bezoekers. Off-site bezoeken en stages kunnen ook deel uitmaken van de cursus, en studenten hebben de mogelijkheid om de best practices van verschillende instellingen te leren. Als studenten interesse ontwikkelen in een specifiek vakgebied, kan het nuttig zijn om extra lessen te volgen, zoals geschiedenis van kunst of wetenschap, om hun museologiecursussen aan te vullen.

Er zijn verschillende redenen waarom studenten kiezen voor een vervolgopleiding in de museologie. Het programma kan belangrijke vaardigheden op het gebied van planning, marketing en kritisch denken aanleren. Een gevorderde graad kan afgestudeerden ook helpen om een ​​museum effectiever te runnen.

De kosten van het masterdiploma in de museologie kunnen variëren naar school, locatie en duur van het programma. Om alle collegegeld- en inschrijvingskosten te bevestigen, is het raadzaam om te spreken met een admissions officer bij een instelling die u serieus overweegt.

Na het afronden van hun diploma zijn er talloze soorten musea waar studenten werk vinden. Enkele van de meest bekende instellingen vallen in de categorieën geschiedenis, kunst, wetenschap en sport. Veel historische gebouwen fungeren ook als musea en hebben curatoren nodig om hun collecties te onderhouden. Bijkomende kansen op werk zijn ook te vinden bij een aantal meer eclectische instellingen zoals magie, speelgoed en circusmusea.

Er is een breed scala aan nationale en internationale scholen met MSc in Museology-programma's. Onze uitgebreide database is een ideale plek om met uw onderzoek te beginnen. Online lessen zijn misschien de beste keuze voor studenten met minder flexibele schema's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

 

 

 

 

 

1 Resultaten in Museologie Filter

MSc in milieu, erfgoed en beleid

University of Stirling
MSc
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Engels
Campus

Onze interdisciplinaire masteropleiding is ideaal als je al in de erfgoedsector werkt of op zoek bent naar een carrière op dit gebied. Het biedt de perfecte balans tussen de p ...

Lees meer