close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Museologie 2020

Het behalen van een Master of Science (MSc) is een enorme academische prestatie waarnaar veel studenten streven. Het betekent een hoog niveau van prestaties op een bepaald gebied en kan de deur openen voor extra carrièrekansen. Wat is een MSc in Museology? Het omvat de studie van musea, inclusief hun evolutie en ontwikkeling. Curatiepraktijken maken meestal deel uit van het curriculum, net als… Meer informatie

Het behalen van een Master of Science (MSc) is een enorme academische prestatie waarnaar veel studenten streven. Het betekent een hoog niveau van prestaties op een bepaald gebied en kan de deur openen voor extra carrièrekansen.

Wat is een MSc in Museology? Het omvat de studie van musea, inclusief hun evolutie en ontwikkeling. Curatiepraktijken maken meestal deel uit van het curriculum, net als lessen over het aantrekken en opleiden van bezoekers. Off-site bezoeken en stages kunnen ook deel uitmaken van de cursus, en studenten hebben de mogelijkheid om de best practices van verschillende instellingen te leren. Als studenten interesse ontwikkelen in een specifiek vakgebied, kan het nuttig zijn om extra lessen te volgen, zoals geschiedenis van kunst of wetenschap, om hun museologiecursussen aan te vullen.

Er zijn verschillende redenen waarom studenten kiezen voor een vervolgopleiding in de museologie. Het programma kan belangrijke vaardigheden op het gebied van planning, marketing en kritisch denken aanleren. Een gevorderde graad kan afgestudeerden ook helpen om een ​​museum effectiever te runnen.

De kosten van het masterdiploma in de museologie kunnen variëren naar school, locatie en duur van het programma. Om alle collegegeld- en inschrijvingskosten te bevestigen, is het raadzaam om te spreken met een admissions officer bij een instelling die u serieus overweegt.

Na het afronden van hun diploma zijn er talloze soorten musea waar studenten werk vinden. Enkele van de meest bekende instellingen vallen in de categorieën geschiedenis, kunst, wetenschap en sport. Veel historische gebouwen fungeren ook als musea en hebben curatoren nodig om hun collecties te onderhouden. Bijkomende kansen op werk zijn ook te vinden bij een aantal meer eclectische instellingen zoals magie, speelgoed en circusmusea.

Er is een breed scala aan nationale en internationale scholen met MSc in Museology-programma's. Onze uitgebreide database is een ideale plek om met uw onderzoek te beginnen. Online lessen zijn misschien de beste keuze voor studenten met minder flexibele schema's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Stirling
Stirling, Verenigd Koninkrijk

Onze interdisciplinaire masteropleiding is ideaal als je al in de erfgoedsector werkt of op zoek bent naar een carrière op dit gebied. Het biedt de perfecte balans tussen de p ... +

Onze interdisciplinaire masteropleiding is ideaal als je al in de erfgoedsector werkt of op zoek bent naar een carrière op dit gebied. Het biedt de perfecte balans tussen de praktische en intellectuele elementen van erfgoed en beleid. -
MSc
Voltijds
Deeltijd
12 - 24 maanden
Engels
sep 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op

Related fields of study