Filter
Masters of Science
Duitsland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Master of Science in Moleculaire wetenschappen in Duitsland

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Molecular Science Program integreert ideeën en technieken die de grenzen van de traditionele chemische en biologische wetenschappen overspannen, en om studenten te trainen in de experimentele en theoretische aspecten van het onderzoek in de moleculaire biologie, scheikunde en natuurkunde, met name wanneer deze disciplines elkaar kruisen.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

MSc in Moleculaire wetenschappen in Duitsland

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:
PhD

1 Resultaten in Moleculaire wetenschappen, Duitsland

Andere opties binnen dit vakgebied:
PhD
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Molecular Science ... [+]

Inhoud van de opleiding

Verplichte modules:

moleculaire Nanoscience Drug Discovery

Electieve verplichte module (van één van de volgende):

Synthese van Molecules Theory and Modelling Fysische chemie moleculaire biologie Medicinal Chemistry (focus: Farmaceutische Chemie of biofarmacie)

keuzevak

Master's thesis

Occupational velden Chemische industrie Farmaceutische industrie biotechnologische bedrijven elektronica-industrie onderzoeksinstellingen UNIVERSITEIT Ziekenhuizen Overheidsinstanties Internationale Semester (s) in het buitenland (alleen in het Duits) Onderzoek stage in het buitenland (alleen in het Duits) kwalificatie-eisen ... [-]
Duitsland Neurenberg
October 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands