Filter
Masters of Science
Verenigde Staten Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Bekijk alle Deeltijd Master of Science Opleidingen in Mode in de Verenigde Staten 2019/2020

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Mode-programma's kunnen mensen te onderwijzen over de verschillende aspecten van de mode en kunnen hen met de aanpak van een ontwerper naar het creëren van nieuwe accessoires, kleding en schoeisel. Sommige programma's kunnen zich richten op onderwerpen zoals de betrokken technologie, kunst en mode geschiedenis.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd Master of Science in Mode in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Mode, Verenigde Staten

Philadelphia University + Thomas Jefferson University

Het MSGFE-programma biedt studenten waardevolle hands-on ervaring van een faculteit van professionals uit de industrie en profiteert van een focus op wereldwijde modevorm ... [+]

Het MSGFE- programma biedt studenten waardevolle hands-on ervaring van een faculteit van professionals uit de industrie en profiteert van een focus op wereldwijde modevorming en een waardering van kledingecosystemen in de gehele waardeketen. Het programma heeft full- en part-time opties voor werkende professionals en verwelkomt applicaties uit alle academische achtergronden.

Geïnteresseerde aanvragers uit alle disciplines worden aangemoedigd om zich aan te melden.

Onze Global Fashion Foundation-cursussen bereiden studenten voor zonder voorafgaand zakelijk en / of modedocumentatie voor MSGFE-cursussen.

[-]
Verenigde Staten Philadelphia
Januari 2020
Engels
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands