$close

Filters

Resultaten weergeven

MSc Opleidingen in Modecommunicatie 2022

Bij het behalen van een Bachelor of Science, heb je de mogelijkheid om een ​​Master of Science te behalen. Het programma laat je kennismaken met geavanceerde onderwerpen, waardoor je je carrière kunt voortzetten of je studie op PhD-niveau kunt voortzetten. Wat is een MSc in Fashion Communication? Terwijl de meeste mode-programma's zich richten op ontwerp en creatie, leren communicatiepr… Meer informatie

Bij het behalen van een Bachelor of Science, heb je de mogelijkheid om een ​​Master of Science te behalen. Het programma laat je kennismaken met geavanceerde onderwerpen, waardoor je je carrière kunt voortzetten of je studie op PhD-niveau kunt voortzetten.

Wat is een MSc in Fashion Communication? Terwijl de meeste mode-programma's zich richten op ontwerp en creatie, leren communicatieprogramma's studenten hoe ze merken aan consumenten bekend kunnen maken. Om uit te blinken in het programma, moet u leren hoe u merkwaarden naar de markt kunt overbrengen, de trends van een markteconomie kunt analyseren en nieuwe informatie- en communicatietechnieken kunt ontwikkelen. Sommige cursussen die in een programma worden gegeven, omvatten visuele merchandising, modeverslaggeving, public relations, merkopbouw en modefotografie. Veel programma's vereisen ook dat hun studenten intern studeren bij bedrijven om professionele ervaring op te doen.

De mode-industrie is een competitieve omgeving en een geavanceerde opleiding helpt je op te vallen tussen je medeaanvragers. Bovendien zijn er meer mogelijkheden om je carrière vooruit te helpen als je een indrukwekkende educatieve achtergrond hebt.

Het duurt ongeveer twee jaar om een ​​MSc in Fashion Communication te behalen, afhankelijk van het programma dat je volgt. Collegegeld varieert van school tot school. Neem contact op met je voorkeursexamen voor meer informatie over de kosten van inschrijving.

Fashion communicators passen hun vaardigheden toe op vele gebieden binnen de industrie. Enkele van de meest populaire carrières onder afgestudeerden zijn communicatiebeheer, beeldconsultatie, public relations, evenementenbeheer en onderzoek. Met hun superieure promotie- en productiecapaciteiten kunnen modecommunicators in verschillende professionele omgevingen werken, van modehuizen tot persbureaus tot evenementenorganisaties. Er zijn verschillende loopbaantrajecten open voor degenen die de masteropleiding afronden.

Veel scholen over de hele wereld bieden graden in modecommunicatie aan, en je hebt ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor online cursussen als je wilt werken terwijl je studeert of ver van een campus woont. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
USI Università della Svizzera italiana
Lugano, Zwitserland

Maak deel uit van de eerste internationale Master of Science in Digital Fashion Communication die wordt ontwikkeld als een Double Degree door USI - Università della Svizzera I ... +

Maak deel uit van de eerste internationale Master of Science in Digital Fashion Communication die wordt ontwikkeld als een Double Degree door USI - Università della Svizzera Italiana in samenwerking met Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne (Parijs, Frankrijk). -
MSc
Voltijds
4 semesters
Engels
sep 2022
30 apr 2022
Campus