$close

Filters

Resultaten weergeven

MSc Opleidingen in Milieustudies in Taiwan

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum. Milieustudies programma's zijn ontworpen om studenten te helpen onderzoeken hoe fysische en biologische wetenschap gebruiken om p… Meer informatie

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Milieustudies programma's zijn ontworpen om studenten te helpen onderzoeken hoe fysische en biologische wetenschap gebruiken om problemen met de omgeving op te lossen. In een programma, studenten studeren een scala van verschillende onderwerpen, zoals ecologie, recht, politiek, beheer van natuurlijke hulpbronnen en bestrijding van verontreiniging.

Taiwan, officieel de Republiek China, is een staat in Oost-Azië en de eerste constitutionele republiek in Azië. Taiwan heeft een aantal goede universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met buitenlandse universiteiten, en deze zijn een goede manier om het leven in Taiwan te ervaren.

Master of Science (MSc) in Milieustudies in Taiwan

Lees Minder
Lees meer over studeren in Taiwan
Andere opties binnen dit vakgebied: 
PhD
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
National Taipei University - International Program on Urban Governance
Taipei, Taiwan

Focus op milieudiversiteit Stedelijke veerkracht en duurzaamheid Sociaal-ecologische systemen Klimaatverandering en extreem weer Beheer van stedelijke rampen.

Focus op milieudiversiteit Stedelijke veerkracht en duurzaamheid Sociaal-ecologische systemen Klimaatverandering en extreem weer Beheer van stedelijke rampen. -
MSc
Chinese
Campus