Filter
Masters of Science
Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Masters of Science (MSc's) in Milieustudies in Afrika 2019/2020

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas. 

Tijdens zijn studie in een milieu-studies programma kan een student een aantal fundamentele cursussen in wiskunde, natuurkunde en economie te nemen. Hoofd opleidingen kunnen onder meer milieu-ethiek, politieke instellingen en besluitvorming en risicomanagement. Meestal een student nodig is om een ​​specialisatie te kiezen.

 

Afrika is een continent van 53 onafhankelijke landen en een rijke mix van inheemse volkeren, culturen, economieën en geschiedenis. Afrika is het op een na grootste continent ter wereld.

MSc Opleiding in Milieustudies in Afrika

Lees meer Lees Minder

4 Resultaten in Milieustudies, Afrika

University of the Witwatersrand

De cursussen behandelen verschillende aspecten van milieuwetenschappen, met inbegrip van het behoud van de biodiversiteit, milieuchemie, milieubeheer, milieuwetgeving, kl ... [+]

Wij bieden flexibele studie opties:

Een full-time MSc programma van cursussen en onderzoek rapport, afgerond meer dan een jaar (registratie voor elk jaar februari). Een part-time MSc programma van cursussen en onderzoek rapport meer dan twee jaar.

De cursussen behandelen verschillende aspecten van milieuwetenschappen, met inbegrip van het behoud van de biodiversiteit, milieuchemie, milieubeheer, milieuwetgeving, klimaatverandering en mitigatie, milieueffectrapportages en remote sensing en GIS. De cursussen zijn verdeeld over drie faculteiten: Science, Engineering & de Gebouwde Omgeving en Handel, Recht & Management.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het primaire doel van de MSc in Environmental Management minor-proefschrift met cursussen is om studenten te voorzien van gespecialiseerde geavanceerde opleiding en train ... [+]

Het primaire doel van de MSc in Environmental Management minor-proefschrift met cursussen is om studenten te voorzien van gespecialiseerde geavanceerde opleiding en training, terwijl ze voldoen aan de eisen van een specifieke onderzoekscomponent, zodat studenten de vereiste experimentele en technologische vaardigheden en noodzakelijke veldwerkcompetenties, zoals innovatie, besluitvorming, strategisch denken en organisatorische vaardigheden. Een minor-proefschrift met cursussen MSc in Milieumanagement bestaat uit minimaal 120 studiepunten onderzoek op niveau 8 in de vorm van een onderzoeksproject, geschreven als een minor-proefschrift.

De graad vereist een hoog niveau van intellectuele en theoretische kennis en inzicht in problemen met betrekking tot het vakgebied en van kritisch redeneren, formuleren, analyseren en evalueren van een specifiek probleem in het vakgebied.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Botswana International University Of Science And Technology

MSc scriptieonderzoek in milieuwetenschappen ... [+]

MSc scriptieonderzoek in milieuwetenschappen

[-]
Botswana Palapye
September 2019
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Botswana International University Of Science And Technology

MSc Thesis Research in Earth ... [+]

MSc Thesis Research in Earth

[-]
Botswana Palapye
September 2019
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands