MASTERSTUDIES

MSc Opleidingen in Milieustudie in Italië

Master of Science (MSc): Deze programma's zijn postdoctorale studies voor mensen die onlangs hebben afgerond hun undergraduate studies en willen hun kennis op een grondige en meer wetenschappelijk niveau te verbeteren.

Een milieuvraagstudent kan leren hoe mensen met het milieu samenwerken en de effecten die deze interacties op de lange termijn op natuurlijke hulpbronnen kunnen hebben. Zij kunnen leren over concepten zoals duurzaamheid.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

MSc Programma in Milieustudie in Italië

2 Resultaten in Milieustudie, Italië Filter

SINReM - International Master of Science in duurzaam en innoverend beheer van natuurlijke hulpbronnen

EIT RawMaterials Academy - SINReM
MSc
<
2 jaren
Engels
Campus

Duurzaamheid is meer dan alleen een buzzword. Grondstoffen zijn een van de snelst uitputtende bronnen op aarde. Een gestage en duurzame levering van veel van deze materialen i ...

Lees meer

Master in Civiele Techniek voor beperking van risico door natuurrampen

University of Pavia
MSc
okt 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De University of Pavia en de School voor geavanceerde studies IUSS Pavia presenteren een nieuw internationaal Master of Science-programma in Civiele Techniek voor het mitigere ...

Lees meer