$close

Filters

Resultaten weergeven

MSc Opleidingen in Milieumanagement in Taiwan

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum. Studenten die het milieubeheer te studeren zal vaak leren over de organisatorische, sociale en juridische overwegingen met betrekking… Meer informatie

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Studenten die het milieubeheer te studeren zal vaak leren over de organisatorische, sociale en juridische overwegingen met betrekking tot de bescherming van het milieu. Ieder zal variëren, maar veel programma's zullen onder andere klassen in het bedrijfsleven management als milieukunde.

Taiwan, officieel de Republiek China, is een staat in Oost-Azië en de eerste constitutionele republiek in Azië. Taiwan heeft een aantal goede universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met buitenlandse universiteiten, en deze zijn een goede manier om het leven in Taiwan te ervaren.

MSc in Milieumanagement in Taiwan

Lees Minder
Lees meer over studeren in Taiwan
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
National Taipei University - International Program on Urban Governance
Taipei, Taiwan

Focus op milieudiversiteit Stedelijke veerkracht en duurzaamheid Sociaal-ecologische systemen Klimaatverandering en extreem weer Beheer van stedelijke rampen.

Focus op milieudiversiteit Stedelijke veerkracht en duurzaamheid Sociaal-ecologische systemen Klimaatverandering en extreem weer Beheer van stedelijke rampen. -
MSc
Chinese
Campus