$close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science Opleidingen in Middeleeuwse Geschiedenis 2022

Een Master of Science (MSc) diploma duurt meestal twee jaar, hoewel het kan worden afgerond in een met een intensieve studie. Een MSc kan de afgestudeerde in staat stellen om te oefenen als een specialist of instructeur in het veld; het kan ook afgestudeerden plaatsen om verder te studeren in doctorale programma's. Wat is een MSc in middeleeuwse studies? Een Master of Science in Medieval Stu… Meer informatie

Een Master of Science (MSc) diploma duurt meestal twee jaar, hoewel het kan worden afgerond in een met een intensieve studie. Een MSc kan de afgestudeerde in staat stellen om te oefenen als een specialist of instructeur in het veld; het kan ook afgestudeerden plaatsen om verder te studeren in doctorale programma's.

Wat is een MSc in middeleeuwse studies? Een Master of Science in Medieval Studies biedt diepgaande kennis van de Middeleeuwen. Studenten zijn meestal gespecialiseerd in een combinatie van vaardigheden om nader onderzoek van de periode mogelijk te maken. Studenten kunnen bijvoorbeeld cursussen volgen in oude schrijfpraktijken samen met middeleeuwse taal om experts te worden in het analyseren van middeleeuwse manuscripten. Hoewel een bachelordiploma de mogelijkheid biedt om zich wat te richten op middeleeuwse geschiedenis, literatuur of onderwerpen, bijvoorbeeld als een concentratie in de Engelse literatuur, helpt de MSc studenten doorgaans om vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor een grondige studie van middeleeuwse documenten of artefacten.

Studenten kiezen deze graad meestal uit een verlangen om zich te verdiepen in de studie van de Middeleeuwen. Dit tijdperk overspande een groot deel van de opgenomen geschiedenis van de mensheid en bleef een brede dwarsdoorsnede van individuen aanspreken, van gamers tot geschiedenisfanaten tot professionele muzikanten.

De kosten voor het behalen van een Masters in Medieval Studies kunnen sterk verschillen van land tot land en van school tot school. Toekomstige studenten moeten het aanbod van een instelling zorgvuldig onderzoeken voordat ze een aanvraag indienen, omdat er veel subonderwerpen zijn onder de paraplu van de middeleeuwse geschiedenis en dus veel mogelijke specialisatiegebieden.

Meestal is een masterdiploma vereist om een ​​carrière in de Middeleeuwse geschiedenis te kunnen uitoefenen, omdat een bachelor doorgaans geen voldoende diepgaande kennis biedt. De MSc kan afgestudeerden voorbereiden op een carrière in een breed scala van instellingen, van archieven en bibliotheken tot media- en uitgeverijen. Het biedt spannende mogelijkheden voor studenten om hun eigen intellectuele niche te creëren op bijna elk gebied dat op de een of andere manier kan samenkomen met middeleeuwse studies.

Middeleeuwse studies kunnen een beroep doen op een breed scala aan geïnteresseerde partijen, waaronder professionals op andere terreinen die de focus van hun werk willen beperken tot dit tijdperk. Online cursussen zijn perfect voor diegenen die de middeleeuwse geschiedenis willen bestuderen, maar geen toegang hebben tot een lokaal programma. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Onze MSc in Medieval History heeft tot doel de vaardigheden aan te reiken om geavanceerd onderzoek te doen naar de fascinerende geschiedenis van Europa in de periode tussen 40 ... +

Onze MSc in Medieval History heeft tot doel de vaardigheden aan te reiken om geavanceerd onderzoek te doen naar de fascinerende geschiedenis van Europa in de periode tussen 400 en 1500 na Christus en biedt diepgaande verkenningen van een reeks specifieke onderwerpen binnen die periode. Dit programma zal je voorzien van wat je nodig hebt om geavanceerd onderzoek in de middeleeuwse geschiedenis na te streven, en het zal je helpen om je eigen onderzoeksinteresses uit te breiden door middel van kleine, seminar-gebaseerde lessen. Je hebt ook toegang tot bronnen van wereldklasse, met name de indrukwekkende gecombineerde collecties van de National Library of Scotland en de hoofdbibliotheek van de Universiteit van Edinburgh. Daarnaast behoor je tot een bloeiende gemeenschap van wetenschappers door lid te worden van het zeer interdisciplinaire Edinburgh Centre for Medieval and Renaissance Studies (CMRS), dat reguliere onderzoeksseminars organiseert, evenals een reeks andere academische en sociale evenementen. -
MSc
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus