MASTERSTUDIES

3 MSc Programma's in Meteorologie 2020

Een Master of Science, of MSc, is een programma dat is ontworpen om een ​​individu zijn of haar opleiding op het gebied van wetenschap en sociale wetenschappen te bevorderen. Afhankelijk van het specifieke interessegebied kan een programma op onderzoek gebaseerd, cursusgericht of een combinatie van beide zijn.

Veel mensen vragen zich af, wat is een MSc in Meteorology? Dit programma richt zich meestal op klimaatverandering en hoe de samenleving als geheel kan verzachten en zich eraan kan aanpassen. Studenten van het programma kunnen cursussen volgen die gericht zijn op het bevorderen van hun begrip van atmosferische processen, zodat ze toekomstige weerpatronen kunnen modelleren en voorspellen. Klassen kunnen ook gericht zijn op het onderwijzen van leerlingen om atmosferische gegevens te verzamelen, te beheren en toe te passen op de behoeften van de publieke en private sector. De meeste programma's zijn bedoeld om deelnemers voor te bereiden op een carrière in meteorologie of klimatologie.

Afgestudeerden van dit programma hebben de neiging om een ​​scherpe analytische mindset en sterke onderzoeksmogelijkheden, activa op zowat elk gebied. Dan zijn de meeste leerlingen natuurlijk afgestudeerd met de mogelijkheid om weerpatronen te voorspellen, wat kan dienen om hen te helpen een baan te krijgen op het door hen gewenste gebied.

De kosten van collegegeld voor een MSc varieert en is afhankelijk van vele factoren. De locatie van de school, de duur van het programma en de vraag of een programma op cursussen is gebaseerd of op onderzoek is gebaseerd, hebben allemaal invloed op de totale prijs.

Een afgestudeerde van dit vakgebied heeft het potentieel om een ​​aantal opwindende posities te vervullen in een aantal opwindende bedrijfstakken. Afgestudeerden kunnen mogelijk werk vinden in entertainment, de academische wereld of binnen de overheid. Een geleerde kan een weervoorspeller worden, onderzoek meteoroloog, leraar, professor of overheidsadviseur. Ze kunnen een positie vinden in de beheersing van luchtverontreiniging of oceanografie. Veel organisaties in verschillende industrieën kunnen baat hebben bij iemand met een Master of Science op dit gebied.

Veel academische instellingen bieden een MSc in Meteorology aan, maar waar een student uiteindelijk afhankelijk is van locatie, budget en planning. Online cursussen groeien in populariteit, omdat ze handig zijn. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Meteorologie Filter

MSc in Meteorology

Eötvös Loránd University
MSc
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
30 May 2020
Engels
Campus

Het doel van dit programma is om de kennis van BSc-niveau studenten uit te breiden, en om te leren over verschillende meteorologische fenomenen, hun drijvende krachten, en om ...

Lees meer

MSc geavanceerde meteorologie voor professionals

MLA College
MSc
May 2020
<
Deeltijd
<
12 maanden
Engels
Online

Het MSc Advanced Meteorology for Professionals-programma bestaat uit een zelfstandige onderzoeksmodule van 60 studiepunten, die de mogelijkheid biedt om een volledige 180 stud ...

Lees meer

Master of Science in Meteorology

Johannes Gutenberg University Mainz (JGU)
MSc
apr 2020
<
Voltijd
<
4 semesters
Engels
Campus

De studenten van onze masteropleiding profiteren van een uitzonderlijk breed scala aan onderzoeksmogelijkheden, waardoor ze een keuze hebben uit vijf onderzoeksgroepen die ver ...

Lees meer