$close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Science (MSc's) in Merchandising 2022

De reguliere weg naar het behalen van een Master of Science-graad (MSc) duurt anderhalf tot twee jaar langer nadat een Bachelor of Science-graad al is behaald. Een MSc leert studenten kritisch te denken, effectief te zijn en deskundig te worden in bepaalde onderwerpen, waardoor ze betere carrièremogelijkheden krijgen. Wat is een MSc in Merchandising? Deze graad biedt studenten kennis die betrek… Meer informatie

De reguliere weg naar het behalen van een Master of Science-graad (MSc) duurt anderhalf tot twee jaar langer nadat een Bachelor of Science-graad al is behaald. Een MSc leert studenten kritisch te denken, effectief te zijn en deskundig te worden in bepaalde onderwerpen, waardoor ze betere carrièremogelijkheden krijgen.

Wat is een MSc in Merchandising? Deze graad biedt studenten kennis die betrekking heeft op productontwerp en -ontwikkeling, kopersgedrag, problemen met internationale handel en retailsystemen, leiderschap, retailmanagement en theorie. Veel cursussen bevatten materiaal dat verwijst naar de effecten die cultuur, economie en sociale systemen kunnen hebben op het gedrag van consumenten en hoe producten worden waargenomen. Andere onderwerpen die ook kunnen worden aangepakt zijn ethiek, hoe je een succesvolle retail-merchandiser kunt worden en sociale verantwoordelijkheid in merchandising. Het duurt gemiddeld twee jaar om dit diploma te behalen.

Degenen die afstuderen met een MSc in Merchandising moeten in staat zijn om een ​​mondiaal perspectief te demonstreren, goed onderzoek te kunnen doen en meer kennis te hebben van consumentengedrag. Bovendien werken degenen met deze graad vaak als supervisors voor die in de verkoop- en detailhandelsector, dus een hoger salaris is mogelijk.

De kosten van het behalen van een masterdiploma zijn gebaseerd op de lengte van het programma, het land van deelname en de gekozen universiteit. Om deze kosten te bepalen, is het een goed idee om contact op te nemen met het Admissions Office van toekomstige scholen voor meer informatie.

Er zijn veel verschillende loopbaantrajecten die kunnen worden gekozen na het behalen van een MSc in Merchandising. Een van de meest voorkomende beroepen is een inkoopmanager. Deze positie evalueert producten, onderhandelt contracten en koopt uiteindelijk producten voor wederverkoop. Een andere optie is een visuele merchandiser die als enige verantwoordelijk is voor het uiterlijk van een winkel. Het regelen van producten en bewegwijzering en het gebruik van strategische plaatsing om het gewenste imago van een winkel te evenaren, is een groot deel van hun werk. Dit zijn slechts een paar carrièremogelijkheden, maar er zijn er nog veel meer.

Vaak vinden studenten het moeilijk om te stoppen met een baan die de rekeningen betaalt om een ​​andere graad te behalen. Gelukkig zijn er veel online-opties beschikbaar voor een MSc in Merchandising als je een flexibel schema wilt. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
Manchester Metropolitan University
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Dit is een eenjarig, door de industrie geleid programma dat u de mogelijkheid geeft om specialistische kennis te ontwikkelen van het kopen en verkopen van hedendaagse mode van ... +

Dit is een eenjarig, door de industrie geleid programma dat u de mogelijkheid geeft om specialistische kennis te ontwikkelen van het kopen en verkopen van hedendaagse mode vanuit een managementperspectief. Ontwikkeld in samenwerking met branchespecialisten om innovatieve projecten te informeren en eigentijdse inhoud te behouden en innovatieve projecten te bevorderen. Tijdens je master ontwikkel je professionele, leidinggevende en persoonlijke vaardigheden, waaronder commerciële bewustwording, onderhandelen en relatiebeheer, naast het ontwikkelen van je visuele vaardigheden in een zakelijke context om je in staat te stellen succesvol te opereren binnen de wereldwijde industrie. Je krijgt ook een grondige kennis van financiën, branche-ontwikkelingen, winstmarges, prijzen, verkoopstrategieën en omzet en hoe je je ideeën zelfverzekerd kunt overbrengen door middel van succesvolle communicatie en eigentijdse presentatie. -
MSc
Voltijds
Engels
sep 2022
Campus