MASTERSTUDIES

2 Master of Science Opleidingen in Menselijke Biologie 2020

Een student die geïnteresseerd is in het mogelijk bevorderen van zijn of haar loopbaan en verdienvermogen, kan overwegen om aan een masteropleiding te werken. Op dit niveau kunnen de cursussen geavanceerdere onderwerpen en een gedetailleerde aanpak bieden, waardoor een student een diepere kennis van een bepaald vakgebied kan opdoen.

Wat is een MSc in Human Biology? Een programma met deze focus omvat vaak laboratoriumwerk en colleges om ervoor te zorgen dat studenten een uitgebreid opleidingsniveau krijgen. De cursussen zijn divers en kunnen opties bevatten zoals metabole biochemie, immunologie, onderzoeksmethoden, moleculaire basis van menselijke ziekten, genetica en menselijke fysiologie. Andere mogelijke onderwerpen zijn moleculaire biologie, menselijke voortplanting, endocrinologie, farmacologie, virologie, medische microbiologie, biochemische technieken, chemie van biologische interacties, moleculaire methoden in evolutie en biotechnologie.

Degenen die werken aan een Master of Science in Human Biology kunnen extra talenten en vaardigheden verwerven tijdens hun lessen. Deze kunnen bestaan ​​uit een beter vermogen om onder druk te werken, verbeterde communicatie en een hogere mate van creativiteit, die allemaal iemand waardevoller kunnen maken in een werkomgeving en succesvoller kunnen zijn in persoonlijke bezigheden.

Het kan drie tot vijf jaar duren om een ​​MSc in Human Biology te voltooien, afhankelijk van het programma dat een persoon kiest om na te streven. Met opties die beschikbaar zijn aan universiteiten over de hele wereld, moeten studenten de enorme financiële vereisten onderzoeken en contact opnemen met de hogescholen om meer informatie te krijgen.

Menselijke biologie is een gebied dat concurrerend kan zijn vanwege de enorme omvang en het aantal industrieën dat baat kan hebben bij het inzetten van mensen met de juiste vaardigheden en opleiding. Verschillende carrièremogelijkheden kunnen worden gevolgd door mensen met deze graad, zoals biologische technicus, gezondheids- en medische dienstenmanager, genetisch adviseur, onderzoekwetenschapper, gezondheidseducator, biochemicus, veldwetenschapper, farmaceutisch wetenschapper, data scientist of forensisch wetenschapper.

Als u geïnteresseerd bent in een meer geavanceerde carrière in de menselijke biologie, kunt u overwegen om een ​​mastergraad in dit vakgebied te behalen. Meer informatie over de beschikbare programma's is de eerste plaats om te beginnen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Menselijke Biologie Filter

MSc in drug discovery en translationele biologie

University of Edinburgh - School of Biological Sciences
MSc
<
Voltijd
Engels
Campus

Deze MSc helpt je de nieuwste methoden te onderzoeken voor het ontwikkelen van medicijnen en therapeutische verbindingen voor mens en dier en ziektebestrijdende middelen voor ...

Lees meer

MSc in Molecular Biology, Medical Biology

Lund University
MSc
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit programma is bedoeld om studenten van de moleculaire biologie een solide basis te geven voor een carrière in medisch gerelateerde gebieden. Deze gebieden hebben een centra ...

Lees meer