close

Filters

Resultaten weergeven

MSc Programma's in Media en Design 2021

Een Master of Science, of MSc, is een geavanceerde academische aanduiding toegekend aan studenten die een reeks cursussen voltooien in wat meestal een op wetenschap gebaseerde industrie is. Sommige studenten kiezen ervoor om een ​​masteropleiding te volgen om meer carrièrekansen te creëren, terwijl anderen dit doen als een middel om les te geven op collegiaal niveau of uiteindelijk een nog… Meer informatie

Een Master of Science, of MSc, is een geavanceerde academische aanduiding toegekend aan studenten die een reeks cursussen voltooien in wat meestal een op wetenschap gebaseerde industrie is. Sommige studenten kiezen ervoor om een ​​masteropleiding te volgen om meer carrièrekansen te creëren, terwijl anderen dit doen als een middel om les te geven op collegiaal niveau of uiteindelijk een nog hoger diploma behalen.

Wat is een MSc in Media en Design eigenlijk? Dit rigoureuze studieprogramma neemt doorgaans twee tot drie jaar in beslag en omvat een zorgvuldige beoordeling en onderzoek van tal van onderwerpen met betrekking tot media, design en digitale en grafische kunst. Gemeenschappelijke onderzoeksgebieden omvatten vaak merkopbouw en -ontwikkeling, ontwerpstrategie, kunst en een evaluatie van de verschillende mediaplatforms die gewoonlijk worden gebruikt door de topbedrijven van vandaag. Zorgvuldige beoordeling van ontwerptheoretische concepten moet ook worden verwacht, hoewel er enige variatie is van het ene programma naar het andere.

Studenten die met succes afstuderen aan media- en designmasterprogramma's kunnen vaak meer geld verdienen dan degenen die een diploma missen of in mindere mate. Ze hebben over het algemeen ook meer wereldwijde carrièremogelijkheden dan degenen zonder of met mindere graden en kunnen vaak desgewenst lesgeven op het collegiate niveau met een masterdiploma.

Collegegeldkosten voor het behalen van een Master of Science in Media en Design variëren sterk van school tot school op basis van factoren zoals de geografische locatie en de populariteit van de opleiding. Studenten moeten elke school van belang raadplegen voor de huidige studiegeschiedenis.

Gediplomeerden in media- en designopleidingen zijn voorbereid op werk in een reeks van kunstgerelateerde gebieden en industrieën. Veel afgestudeerden gaan werken in onderwijs, media, technologie, overheid of onderzoek en ontwikkeling. Anderen gaan intern in dienst voor marketingbureaus, PR-organisaties of grote en kleine bedrijven. Anderen proberen hun carrièrekansen nog verder uit te breiden door hun masteropleiding op te volgen met een doctoraat.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het opzetten van winstgevende carrières in media en design worden geadviseerd om de vele wereldwijde onderwijsmogelijkheden beschreven in onze database te herzien. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, Verenigde Staten

Verdiep je begrip van het belang van grafische communicatie en dompel jezelf onder in de technologieën die de industrie veranderen.

Verdiep je begrip van het belang van grafische communicatie en dompel jezelf onder in de technologieën die de industrie veranderen. -
MSc
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op