MASTERSTUDIES

Master of Science in Maritieme Techniek in Nederland

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

Maritieme techniek is een dankbare veld dat kennis van mariene en de oceaan instellingen met engineering of andere mechanische vaardigheden combineert. Carrières in maritieme technologie zijn te vinden in de publieke en private instellingen en kan onder meer onderzoek en praktische toepassingen.

Nederland is een bestanddeel land van het Koninkrijk van Nederland, bestaande uit twaalf provincies in Noord-West-Europa en de drie eilanden in het Caribisch gebied. Engels sprekende studenten zal geen problemen hebben het vinden van geschikte cursussen. Voor internationale studenten die aan universiteiten in Nederland, een aantal beurzen beschikbaar.

Master of Science in Maritieme Techniek in Nederland

1 Resultaten in Maritieme Techniek, Nederlanden Filter

MSc in Water Technology (joint degree)

University of Groningen
MSc
01 sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
01 May 2020
Engels
Campus

De belangrijkste meerwaarde van de MSc in watertechnologie (joint degree) ligt in de multidisciplinaire studie van biotechnologie en scheidingstechnologie. Een dergelijke geco ...

Lees meer