Filter
Masters of Science
Thailand Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle MSc's in Managementstudies in Thailand

Een MSc, of Master of Science, is een academische onderscheiding geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien van een vooraf bepaalde set van cursussen in wat vaak een op wetenschap gebaseerde discipline. De MSc verbetert vaak carrièremogelijkheden evenals winstpotentieel.

In een programma voor het beheer, kunnen de studenten leren belangrijke zakelijke vaardigheden, zoals communicatie, zelfreflectie, planning en teambuilding. Veel programma's zich ook richten op ethische en culturele verschillen op de werkvloer. Deze onderwerpen vaak helpen studenten voor te bereiden voor een entry-level positie in het management na hun studies.

Thailand (ประเทศไทย), officieel het Koninkrijk Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) is een land in Zuidoost-Azië met kusten op de Andaman Zee en de Golf van Thailand. De hoofdstad Bangkok is aan het begin van vele bezoekers 'routes, en terwijl een moderne stad, het heeft een rijk cultureel erfgoed.

MSc Programma in Managementstudies in Thailand

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Managementstudies, Thailand

Asian University Thailand

De Master of Science in Management (MSM) programma biedt studenten met een vierjarige bachelor-commerce of zakelijke graden, evenals afgestudeerden van andere disciplines ... [+]

Master of Science in Management

&nbsp

De Master of Science in Management (MSM) programma biedt studenten met een vierjarige bachelor-commerce of zakelijke graden, evenals afgestudeerden van andere disciplines (zakelijk en niet-zakelijke achtergrond) een kans om management-en leiderschapsvaardigheden geschikt voor alle soorten te ontwikkelen organisa-ties. De MSM-programma is een 36 credit graduate programma ontworpen om de gedrags-en organisatorische aspecten van de beslissingen van het management en strategieën te leren. Bovendien is de MSM programma ontworpen om goed onderwijs te leveren aan volwassenen die willen kennis en vaardigheden die hen zal helpen te verwerven: ... [-]

Thailand Bangkok Pattaya
Juni 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands