close

Filters

Resultaten weergeven

MSc's in Managementstudies in Brazilië

De Master of Science, of MSc, is een geavanceerde graad toegekend aan studenten die eindigen ongeveer twee jaar van intensieve cursussen met betrekking tot wat er is meestal een wetenschappelijk onderbouwde discipline. Erkend door de meeste landen over de hele wereld, is de MSc bekend te versterken winstpotentieel en werkgelegenheid. Precies wat is een MSc in Safety Management? Deze cursus is bedo… Meer informatie

De Master of Science, of MSc, is een geavanceerde graad toegekend aan studenten die eindigen ongeveer twee jaar van intensieve cursussen met betrekking tot wat er is meestal een wetenschappelijk onderbouwde discipline. Erkend door de meeste landen over de hele wereld, is de MSc bekend te versterken winstpotentieel en werkgelegenheid.

Precies wat is een MSc in Safety Management? Deze cursus is bedoeld om de deelnemers technieken die nodig zijn voor het minimaliseren van veiligheidsrisico's op de werkplek en andere gebieden in diverse sectoren leren. Terwijl cursusaanbod sterk fluctueert, kan studenten over het algemeen verwachten dat de opleiding die hen zal helpen anticiperen, erkennen, ontwikkelen en implementeren veiligheidsnormen om de veiligheid te verbeteren en vermindering van gevaren voor de gezondheid. Zij kunnen ook de opleiding van hoe te reageren wanneer veiligheidsrisico's voordoen ondergaan, en sommige programma's geven ook de deelnemers een overzicht van eventuele veiligheidsgerelateerde publicaties of posters die op de werkplek kunnen worden geëist.

Velen die de MSc in Safety Management verdienen vinden dat hun inzetbaarheid op de arbeidsmarkt wordt versterkt door dit te doen. Velen zijn ook in staat om hogere salarissen te verdienen na het veiligstellen van de geavanceerde graad. Verder wordt een master's degree meestal vereist voor iedereen die op zoek om de veiligheid van het management of een vergelijkbaar onderwerp in een hogeschool of universiteit omgeving te leren.

Collegegeld kosten variëren in grote lijnen van het ene MSc in programma Safety Management naar het andere te wijten aan overwegingen zoals geografie en de school prestige. De inschrijving kantoor van elke school moeten tijdig en relevante collegegeld informatie direct beschikbaar te hebben.

De meeste afgestudeerden van de opleidingen veiligheidsmanagement masteropleidingen gaan om de veiligheid management professionals in sommige capaciteit geworden. Common loopbaan onder meer die van een compliance officer, veiligheid directeur, industriële besturingen specialist of een veiligheids-consultant.Anderen vinden van betaald werk als verlies-control managers of arbo-specialisten, terwijl sommigen ervoor kiezen om terug te keren naar de klas met de hoop uiteindelijk het behalen van een doctoraat in de veiligheid van het management of een verwante discipline.

Onze database biedt extra informatie over de verschillende veiligheidsmanagement opleidingen online worden aangeboden door scholen over de hele wereld. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
International Partnership of Business Schools - Master International Management
São Paulo, Brazilië +9 Meer

De Master of Science International Management is een programma aangeboden door zes vooraanstaande internationale business schools die alle partners van het Internationaal Part ... +

De Master of Science International Management is een programma aangeboden door zes vooraanstaande internationale business schools die alle partners van het Internationaal Partnerschap van de Business Schools (IPBS). -
MSc
Voltijds
12 - 15 maanden
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op