Filter
Masters of Science
Spanje Barcelona Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top MSc's in Luxe Management in de Verenigde Barcelona Spanje

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Luxe beheer verwijst naar een gebied dat zich richt op marketing en operations van luxe merken en producten. Studenten kunnen leren over media strategie, trend spotting, PR management, supply chain management, organisatiestructuren, communicatie en luxe merk marketing.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Wordt de 2e grootste stad van Spanje, Barcelona is de hoofdstad van de provincie Catalonië. Het heeft meer dan 4 miljoen inwoners. Het is een levendige stad die duizenden toeristen jaarlijks gastheer. Het is de thuisbasis van de universiteit van Barcelona onder anderen.

Beste Master of Science Programma in Luxe Management in de Verenigde Barcelona in Spanje

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Luxe Management, Barcelona

Andere opties binnen dit vakgebied:
Toulouse Business School - Barcelona Campus

TBS Barcelona 's full-time, 18 maanden durende MSc Fashion ... [+]

Volgende intake september 2020

TBS Barcelona 's full-time, 18 maanden durende MSc Fashion

Praktisch gericht en internationaal georiënteerd, de MSc Fashion

Waarom kiezen voor de MSc Fashion

Bij het kiezen van een MSc Fashion

1. Sterk toegepaste methode

2. Zet theorie in de praktijk - stage

3. Gepersonaliseerd coachingprogramma

4. Boost je Job Prospects

5. Barcelona - One of a Kind

Programma Curriculum

De MSc Fashion

1e semester - Landing in het woord van marketing

Het eerste semester van de MSc Fashion

Vooropleiding voor bedrijvenBedrijfsbeheerstichtingenMarketing EssentialsModeMarketing Consulting ProjectZakelijke simulatie2e semester - Tijd om te specialiserenHet tweede semester van de MSc FashionGeavanceerde bedrijfsstrategieMarketing in de modeConsulting Project3e semester - Put Theory in PracticeTijdens het derde semester van de MSc FashionToelatingsrondes... [-]
Spanje Barcelona
September 2020
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands