close

Filters

Resultaten weergeven

MSc Programma's in Literatuur 2021

De Master of Science, of MSc, is een internationaal erkende academische prestatie die wordt gegeven aan diegenen die twee of drie jaar vooraf ontworpen cursussen in een bepaald gebied voltooien. Wat is een MSc in Literatuur eigenlijk? Hoewel er een substantiële variatie is in de ene literatuurstudieopleiding naar de volgende op basis van waar de cursus wordt aangeboden, naast andere factoren, b… Meer informatie

De Master of Science, of MSc, is een internationaal erkende academische prestatie die wordt gegeven aan diegenen die twee of drie jaar vooraf ontworpen cursussen in een bepaald gebied voltooien.

Wat is een MSc in Literatuur eigenlijk? Hoewel er een substantiële variatie is in de ene literatuurstudieopleiding naar de volgende op basis van waar de cursus wordt aangeboden, naast andere factoren, benadrukken de meeste programma's de vertrouwdheid met een breed scala van wereldliteratuur. Er wordt vaak aandacht besteed aan vertalen, feministische theorie, creatief schrijven, journalistiek, filmstudies en beroemde auteurs van over de hele wereld. Studenten kunnen Amerikaanse, Engelse, Latijnse en Afro-Amerikaanse literatuur bestuderen, onder andere over de hele wereld. Veel literatuurprogramma's kunnen ook worden aangepast met de nadruk op een bepaald geografisch gebied of een verwant subgenre.

Veel afgestudeerden van literatuur masteropleidingen vinden dat ze meer carrièremogelijkheden aan hun voeten hebben dan ze deden voorafgaand aan het verdienen van de geavanceerde benaming. Ze zijn ook vaak in staat om een ​​hoger salaris te verdienen dan degenen zonder diploma of met een bachelordiploma.

Omdat er een aanzienlijke variatie is in de kosten van het ene literatuurprogramma naar het volgende, worden studenten aangemoedigd om met elke school van interesse te overleggen voor de huidige programmakosten.

Veel ontvangers van een Master in de Literatuur kiezen ervoor om literatuur of een deel ervan op collegiaal niveau te doceren, terwijl anderen hun master gebruiken als springplank naar een doctoraat. Anderen betreden het personeel snel na hun afstuderen en vinden werk in de journalistiek, media, uitgeverij, redactie of de kunsten en geesteswetenschappen. Sommige afgestudeerden vinden werk als huisschrijvers voor overheidsinstanties of bedrijven van alle groottes, terwijl anderen hun vaardigheden gebruiken om in freelance gebruik te maken.

Diegenen die geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over het pad naar het bereiken van een Master in Literatuur, worden aangemoedigd om onze enorme database van gerelateerde programma's te verkennen die momenteel wereldwijd worden aangeboden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Edinburgh - School of Literatures, Languages and Cultures
Edinburgh , Verenigd Koninkrijk

De MSc middeleeuwse literatuur en culturen in Edinburgh is een flexibel programma, dat een specifiek literaire focus of een bredere en interdisciplinaire benadering van de stu ... +

De MSc middeleeuwse literatuur en culturen in Edinburgh is een flexibel programma, dat een specifiek literaire focus of een bredere en interdisciplinaire benadering van de studie van de Middeleeuwen mogelijk maakt. -
MSc
Voltijds
Deeltijd
Engels, Frans, Latin, Irish
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op