MSc's in Landschapsarchitectuur in Zweden

Msc staat voor Master of Science. Het is een postgraduaat educatieve meester 's degree gegeven door universiteiten in een groot aantal landen. De mate wordt meestal bestudeerd in de wetenschappen en af ​​en toe in de sociale wetenschappen. Openbare, commerciële en grootschalige residentiële buitenruimte planning valt onder de bevoegdheid van de landschapsarchitectuur specialisten. Kenni… Meer informatie

Msc staat voor Master of Science. Het is een postgraduaat educatieve meester 's degree gegeven door universiteiten in een groot aantal landen. De mate wordt meestal bestudeerd in de wetenschappen en af ​​en toe in de sociale wetenschappen.

Openbare, commerciële en grootschalige residentiële buitenruimte planning valt onder de bevoegdheid van de landschapsarchitectuur specialisten. Kennis en vaardigheden in het landschap ontwerp, site management, en de planning van de infrastructuur met elkaar getrokken om groen in stedelijke, voorstedelijke en sommige landelijke omgevingen te creëren.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

MSc Programma in Landschapsarchitectuur in Zweden

Lees Minder
Stockholm University
Östermalm, Zweden

Landscape patterns and land-use change are important components for understanding ecological processes affecting biodiversity and ecosystem functions and services.

Landscape patterns and land-use change are important components for understanding ecological processes affecting biodiversity and ecosystem functions and services. -
MSc
Voltijd
2 jaren
Engels
31 aug 2020
Campus