MSc Programma in Landbouwwetenschappen in Finland

Zoek Masters of Science (MSc's) in Landbouwwetenschappen in Finland

Landbouwwetenschappen

De Master of Science, of MSc, is een academische graad uitgereikt aan degenen die effectief te voltooien ongeveer vier jaar van intensieve studie over een bepaald onderwerp. Veel MSc cursussen bieden een combinatie van de klas en op onderzoek gebaseerde curriculum.

Studenten die willen het land en de bodem te werken in verschillende capaciteiten zou willen lessen te nemen in de landbouw wetenschap. Dit gebied omvat een breed scala aan onderwerpen zoals voeding en bodemkunde evenals dierlijke zorg.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

MSc in Landbouwwetenschappen in Finland

Lees meer

MSc European Forestry

University of Eastern Finland
Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Finland Joensuu Kuopio Savonlinna +2 more

[+]

Top Masters of Science (MSc's) in Landbouwwetenschappen in Finland. [-]

Master in Agricultural Sciences

University of Helsinki
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Finland Helsinki

[+]

De bodem is een centrale factor voor de productie van hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen, de diversiteit van de natuur, en de kwaliteit van watersystemen. Als expert in milieu bodemkunde zult u weten hoe de bodem dient als een substraat voor planten en de invloed op de kwaliteit van het eten, en hoe het kan worden verbeterd.

Voor meer informatie over de inhoud studie, bezoek aan het programma home page.

Selectie van het studietraject U kunt Engels-taalcursussen aangeboden aan de Universiteit van Helsinki (masterniveau studies en instructie zijn in ieder geval in eerste instantie beschikbaar in het Engels) te kiezen. Je zou kunnen dienen als een mentor voor internationale studenten. U kunt betrokken bij de internationale activiteiten van het onderwerp organisaties of van de universiteit Student Union geworden. [-]

Master in Forest Sciences

University of Helsinki
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Finland Helsinki

Of hoe bomen worden geteeld en verwerkt tot producten op een duurzame en efficiƫnte wijze? [+]

Collegegeld

Burgers van niet-EU / EER-landen die in het gebied geen permanente verblijfsstatus hebben en hun studie in het Engels volgen, zijn collegegeld verschuldigd.

[-]