close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Science Opleidingen in Kunstonderwijs 2020

Voor studenten met een Bachelor of Science is de MSc de volgende stap omhoog. Vaak met een doorlooptijd van een tot twee jaar biedt dit diploma studenten de mogelijkheid om door te groeien naar geavanceerde carrièrekansen. Wat is een MSc in kunsteducatie? Het curriculum achter deze graduate degree is meestal voor studenten die niet alleen een passie voor kunst hebben, maar ook een passie hebben… Meer informatie

Voor studenten met een Bachelor of Science is de MSc de volgende stap omhoog. Vaak met een doorlooptijd van een tot twee jaar biedt dit diploma studenten de mogelijkheid om door te groeien naar geavanceerde carrièrekansen.

Wat is een MSc in kunsteducatie? Het curriculum achter deze graduate degree is meestal voor studenten die niet alleen een passie voor kunst hebben, maar ook een passie hebben om het te onderwijzen. De focus van deze graad ligt meestal op het erkennen dat kunst een moeilijk leeronderwerp kan zijn en een student kan opleiden met bewezen technieken. Het cursusplan omvat meestal ervaring in het lesgeven of projecten die zich richten op het lesgeven in kunst.

Diplomahouders van kunsteducatie hebben vaak sterke interpersoonlijke communicatievaardigheden, aangezien lesgeven een hoge communicatie vereist. Bovendien leren ze doorgaans goed georganiseerd te zijn en hoe ze hun tijd effectief kunnen beheren als instructeurs. Deze vaardigheden zijn zowel in de klas als in het dagelijks leven nuttig.

Er zijn geen vaste kosten als het gaat om het behalen van je MSc in Art Education. Verschillende scholen hebben een ander beleid ten aanzien van collegegeld en kosten. Het is altijd een goed idee om het collegegeld en de kosten van tevoren te onderzoeken.

De carrière die MSc afgestudeerden in Kunsteducatie opzoekt, is over het algemeen één als een tekenleraar. Dit kan voor elk niveau zijn, van basisschool tot universiteit. Deze graad kan ook leiden tot kunsteducatie voor volwassenen buiten een academische omgeving. Als het gaat om kunst, zijn er verschillende subcategorieën waar leraren zich op kunnen richten, afhankelijk van de behoeften en interesses van hun leerlingen. Niet alleen zouden deze leraren hun vaardigheden kunnen gebruiken om toekomstige kunstenaars te instrueren, maar ze kunnen ook een loopbaan kiezen waarin ze andere tekenleraren begeleiden.

De MSc in kunsteducatie kan bij instellingen over de hele wereld worden gevolgd. Bovendien zijn voor degenen met een druk schema ook online cursussen beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, Verenigde Staten

Verbeter je eigen artistieke vaardigheden terwijl je je voorbereidt om de volgende generatie kunstenaars en makers te onderwijzen.

Verbeter je eigen artistieke vaardigheden terwijl je je voorbereidt om de volgende generatie kunstenaars en makers te onderwijzen. -
MSc
Voltijds
2 jaren
Engels
24 aug 2020
Campus

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op